ayıp ediyorsun kardeşim ihtiyacim olmasaydi bu kadar üstelermiydi insanlik hali sende bi gun yalvarirsin adam durumdan anliyor helal olsunBizi kurtarmaya mi geldin adamsin insallah susar
ayıp ediyorsun kardeşim ihtiyacim olmasaydi bu kadar üstelermiydi insanlik hali sende bi gun yalvarirsin adam durumdan anliyor helal olsunBizi kurtarmaya mi geldin adamsin insallah susar
aynen insan sikiliyor saolBende ayni durumda cok kaldim kardesim olmayinca cidden hic olmuyor
saol kardesim bende seni bundan sonra görücemBende ayni durumda cok kaldim kardesim olmayinca cidden hic olmuyor
Onemli degil kral bol şanssaol kardesim bende seni bundan sonra görücem
Senin kullanıcı adınla benim ID yanyana gelmiş olaylar ordan karıştı.tamam kardeşim sağolasın. Sen başta listeyi yaparken benim kullanıcı adımın yanına başka hesap no yazmışsın
58mcg58 bu arkadaşın hesap noyu benim hesap noyla karıştırmışsın Olur böyle şeyler teşekkür ederiz.
Yalvarmam kardeş düşmem o kadar merak etmrayıp ediyorsun kardeşim ihtiyacim olmasaydi bu kadar üstelermiydi insanlik hali sende bi gun yalvarirsin adam durumdan anliyor helal olsun
Yaayıp ediyorsun kardeşim ihtiyacim olmasaydi bu kadar üstelermiydi insanlik hali sende bi gun yalvarirsin adam durumdan anliyor helal olsun
LtamamLtamam uzatmayın artıkYalvarmam kardeş düşmem o kadar merak etmr
sana nekadar batti bu ya ne var kardesim bunda sen düşenlere vuranlardansin heraldeYalvarmam kardeş düşmem o kadar merak etmr
Aynen öyle oldu beklemedeyizSenin kullanıcı adınla benim ID yanyana gelmiş olaylar ordan karıştı.
Aynen sırayla gönderiyor zaten gönderdiklerini buraya yazıyor bolşansAynen öyle oldu beklemedeyiz
+1 beklemedeyiz gönderimler devam ediyor mu hocamBana gelmedi dinyeper dostum
Gönderir dinyeper eskilerden düşünmesi bile yeter+1 beklemedeyiz gönderimler devam ediyor mu hocam
Aynı skıntı bende de var@dinyeper hocam sen bana gönderdim yazmışssın ama canlıya sorunca alıcının ve göndericinin 3 tane çekimi olması gerek dedi diğer arkadaşları bilemem ama benim yok. papara ya da jeton ile gönderme imkanın var mıdır ?
Hakko1 id 308627 tesekkurler
KefilmisinDinyeper forumu eskilerden kimseyi mağdur etmez beklemede kalalım