- 16,741
- 11,780
- 113
@Muroo1988 agacim doğrumu her alan gecerlimi baksana sana zahmet şuna biMurom her alanda geçerli demi agacim 103 verdi oyun şu maça girdim her alan gecerlimi aga
Ekli dosyayı görüntüle 615183
@Muroo1988 agacim doğrumu her alan gecerlimi baksana sana zahmet şuna biMurom her alanda geçerli demi agacim 103 verdi oyun şu maça girdim her alan gecerlimi aga
Ya sen adamsın ya namussuz ya i*** ya paramparça edeceksin var ya böyle ibine piçlere piçleriPaylaşım yaparken yazdım ama canlıya bağlanıp şartları yazacağım diye neden beni beklemediniz ki ne aceleniz var anlamadım ki lavugun birine inaniyorsunuz
Vallahi aynı durumdayız biliyor musunseni beklerken adam yorum yapti zaten 3 bin yap 200 cek diye bende 700 liralik spin aldim 23 lira geri ödedi
Her.alanda geçerli.knkMurom her alanda geçerli demi agacim 103 verdi oyun şu maça girdim her alan gecerlimi aga
Ferdi sende gelemedin ki bi reis neyse olan oldu artık zatengerginim muronun muhabbetinePaylaşım yaparken yazdım ama canlıya bağlanıp şartları yazacağım diye neden beni beklemediniz ki ne aceleniz var anlamadım ki lavugun birine inaniyorsunuz
Ya bilmeden de yazarsa ana avrat düz gider millet bir sorsun öyle yazsın ya da sormuyorsa hiçbir şey yazmasın oraya i*** onun yüzünden kasa gittipiyasadaki çoğu bonus o şekilde olduğu için öyle yazması normal aslında
Paylaşım yapalı 35 dk oldu terbiyesiz1 saat oldu çekim vereli ne gelen var ne giden
Bu kodu buradan aldığımı kim söyledi?Paylaşım yapalı 35 dk oldu terbiyesiz
Dagtim yap dağıtım senin paraya ihtiyacinmi var porsuk efendiCekim verdik bakalım nolcak