Apartman yöneticisidir kendileri.
dairelerin kira ve aidatlarını basmış bu ay.
Ekli dosyayı görüntüle 502547
Sağlık yerindeyse gerisi boşVar var çıkış yolu sen kendini fazla karamsar yapıyorsun önce bunalımdan çıkar kendını
Valla geçen adli para cezam gelmiş haberim olmadığından yakalama kararım çıkmış 6 bin lirayı zor hallettilerde bı gece nezaretle kurtardım bı para dönüyor sitelerde ama bizim cebimize neden girmiyoEvlilikle ne alakası var dostum 15 20 k da çok büyük para değil sağdan soldan bulunur borc
Ölülerden sanıyor ki diriler her gün prenses çeviriyor ekocumSağlık yerindeyse gerisi boş
Millet kahru perişan olmuş kardo 1 miliyon kaybettim diyolar nolmus buralara böyleÖlülerden sanıyor ki diriler her gün prenses çeviriyor ekocum
1 milyon artık ev almıyor kanki önceden 1 milyon kaybeden bogaz köprüsüne gidiyorduMillet kahru perişan olmuş kardo 1 miliyon kaybettim diyolar nolmus buralara böyle
380bin maaş 18Güncel borcun nekadar
Vala öyle yav kumar sineması çok hızlanmış1 milyon artık ev almıyor kanki önceden 1 milyon kaybeden bogaz köprüsüne gidiyordu
Hasan ne durumda kanki bıraktın mıVala öyle yav kumar sineması çok hızlanmış
Başımıza neler geldi ortalıkta yoktuk düzelmeye çalışıyoz kumar hariciHasan ne durumda kanki bıraktın mı
Anladım kankı kumardan degılse duzelır kumardansa duzeltemiyoruzBaşımıza neler geldi ortalıkta yoktuk düzelmeye çalışıyoz kumar harici
Kumarında aw hayatta tras ali berber kanki şansızlık her işimizde devam ediyoAnladım kankı kumardan degılse duzelır kumardansa duzeltemiyoruz