- 2,227
- 626
- 113
Yalniz kimse kaybetmemiş galina maşşallah nazar değmesin
Bende yansımasını bekliyorum ağa inşallah yatar buraya yazmayı unutmazsan sevinirim bi umut bekliyoruzÇekim verdik bakalım yaaa hak.
BEKTASİ KARDESİMÇekim verdik bakalım yaaa hak.
Sans da olcak ağa birazMangırımı fener kg vardan kaybettim şaka gibi mg
Adamsın gardaşımBEKTASİ KARDESİM
Yazcam kardeşim tabiki ama bugun göndermezler bu bonusuda birkaç saate şartları değiştirirler veya kaldırırlar diye düşünüyorumBende yansımasını bekliyorum ağa inşallah yatar buraya yazmayı unutmazsan sevinirim bi umut bekliyoruz
Aynen kanka site hayatının patlamasını yaşadıYazcam kardeşim tabiki ama bugun göndermezler bu bonusuda birkaç saate şartları değiştirirler veya kaldırırlar diye düşünüyorum
YOK SISTEMI KURMUSLAR DIREK 100 GECIIYORSA HESABA GELIR BU PARALAR GIBI...Yazcam kardeşim tabiki ama bugun göndermezler bu bonusuda birkaç saate şartları değiştirirler veya kaldırırlar diye düşünüyorum
Şuan canlı destek yok zaten finans birimiyle kurumun dışarısına çıkmış cigaraya vuruyolardır büyük ihtimalleAynen kanka site hayatının patlamasını yaşadı
Maçlar bitince mi sonuclandıYazcam kardeşim tabiki ama bugun göndermezler bu bonusuda birkaç saate şartları değiştirirler veya kaldırırlar diye düşünüyorum
Bencede gelir site çakma değil zaten ama bugün gelmez diye düşünüyorum kardesimYOK SISTEMI KURMUSLAR DIREK 100 GECIIYORSA HESABA GELIR BU PARALAR GIBI...
Porto maçının ilk yarısına oynamıstım diğer 2 maç hemen sonuclandı ama Porto maçı 2. Yarı bitti 15 -20dk sonra somuclandı kardesimMaçlar bitince mi sonuclandı
EywallahPorto maçının ilk yarısına oynamıstım diğer 2 maç hemen sonuclandı ama Porto maçı 2. Yarı bitti 15 -20dk sonra somuclandı kardesim
HNGI YONTEM ILE VERMISTIN BIR UYARI VARMI ALTTA .DETAY YAZIYOR GENELDEBeyler bir sorunumuz var çekim iptal
Kimlik onayı istiyorlar notta öyle yazıyoHNGI YONTEM ILE VERMISTIN BIR UYARI VARMI ALTTA .DETAY YAZIYOR GENELDE
27 dk sonra destek gelirse sorarsın bakalım ağa bir de bankayla deneseneBeyler bir sorunumuz var çekim iptal