- 1,179
- 124
- 63
Burton alırsa bende cekim vercem haber et kankaÇekim verdik bakalım yaaa hak.
Burton alırsa bende cekim vercem haber et kankaÇekim verdik bakalım yaaa hak.
KIMLIK ONAYI DIYOR .SIMDI BUNLAR KIMLIK ISTERSE BAK SEN HALEEEBeyler bir sorunumuz var çekim iptal
PaparaHNGI YONTEM ILE VERMISTIN BIR UYARI VARMI ALTTA .DETAY YAZIYOR GENELDE
Kanka kimlik onayı istiyorlarBurton alırsa bende cekim vercem haber et kanka
İsticekler kardeşim notta öyle diyo canlı destek yok soramıyorumKIMLIK ONAYI DIYOR .SIMDI BUNLAR KIMLIK ISTERSE BAK SEN HALEEE
SAHTE BI KIMLIK AT ...PHOTOSHOPLUKanka kimlik onayı istiyorlar
Deniyorum kardeşim haber vercem yine27 dk sonra destek gelirse sorarsın bakalım ağa bir de bankayla denesene
Tamamdır başkan haber bekliyorum sagolDeniyorum kardeşim haber vercem yine
Kanka kimlik de atılmaz ya nasıl yapcaz bilmiyomSAHTE BI KIMLIK AT ...PHOTOSHOPLU
BN ESKI EHLIYETIMI ATARIM ONUNLA NE ISTIYORLARSA YPSINLAR.IPTAL CUNKUKanka kimlik de atılmaz ya nasıl yapcaz bilmiyom
Başkasının kimliğini atma sakın kanka bunlar a bahane olur ödeyecekleri varsada ödemezler ya hiç atma yada eeski kimliği atBN ESKI EHLIYETIMI ATARIM ONUNLA NE ISTIYORLARSA YPSINLAR.IPTAL CUNKU
Üye olurken orda freebed seçeneğini seçmen lazım kankaÜye olunca otomatik mi ekleniyor beyler bonus ?
AynenÜye olunca otomatik mi ekleniyor beyler bonus ?
KIMLIK ISTERLERSE IBIS BUNLAR.100 TL YE N KIMLIGI ... ZATEN SU KUPONLAR SOYLE SITELERDE TUTUYORYAABaşkasının kimliğini atma sakın kanka bunlar a bahane olur ödeyecekleri varsada ödemezler ya hiç atma yada eeski kimliği at