- 2,363
- 488
- 83
OZELDEN YAZSAN ARKADASIM.SIKINTI OLURSA BAGLANIRIZBaska bi foruma sponsor oldular bugun artik heralde oer herkese
OZELDEN YAZSAN ARKADASIM.SIKINTI OLURSA BAGLANIRIZBaska bi foruma sponsor oldular bugun artik heralde oer herkese
Bende ona ayar oluyorum 25 e 180 tutturdum kendi paramla tutmazKIMLIK ISTERLERSE IBIS BUNLAR.100 TL YE N KIMLIGI ... ZATEN SU KUPONLAR SOYLE SITELERDE TUTUYORYAA
BUGUN 100 U 150 YPIP RULET YPAYIM DEDIM .KAYBETTIM ...BURDA SALLAMA 7 KUPON TUTTU.BUYUBET 50 YIDE ILK YARI TOT. -1 E OYNADIM ODA GELIYOR GIBI INS SAKA GIBIBende ona ayar oluyorum 25 e 180 tutturdum kendi paramla tutmaz
Ilk başta dahil di sonra ben kupon yaparken kabul etmedi maç öncesi aldimCanli dâhil mıydı
Özelden yazsana kankaBaska bi foruma sponsor oldular bugun artik heralde oer herkese
Gizli bağlantı diyince yukardaki https yi sil m. Yaz giriyor kardeşimHesap aktif nasıl ediyoruz beyler ? Bağlantıya girmiyor
Umarım oda gelir kardeşim,bu işin cidden matematiği yok şans geldimi böyle geliyoBUGUN 100 U 150 YPIP RULET YPAYIM DEDIM .KAYBETTIM ...BURDA SALLAMA 7 KUPON TUTTU.BUYUBET 50 YIDE ILK YARI TOT. -1 E OYNADIM ODA GELIYOR GIBI INS SAKA GIBI
Özelden arBaska bi foruma sponsor oldular bugun artik heralde oer herkese
geldi 3,4 oran tek macUmarım oda gelir kardeşim,bu işin cidden matematiği yok şans geldimi böyle geliyo
Hadi tebriklergeldi 3,4 oran tek mac
Gerçekten şaka gibi bende 3 maç seçip onayladım 25e 175 TL geldi başka zaman 200-300 misli kupon yaparım hayatta olmazBende ona ayar oluyorum 25 e 180 tutturdum kendi paramla tutmaz
Aynen öyle herkesde durum bu kardeşimGerçekten şaka gibi bende 3 maç seçip onayladım 25e 175 TL geldi başka zaman 200-300 misli kupon yaparım hayatta olmaz aq
hangi yontemle verdinnÇekim verdim bende
NEDEN KIMLIK YOLLADIN ARKADASIMKimlik gönderdim Canlı destege yazdım canlı destek uçtu şimdi çıkmıyor simgeside
Beyler 100 lira cekim verdim iptal oldu kimlik fotokopisi istiyorlar 100 lira için verilmez benceArkadaşlar bakın şimdi benimde aynısı oldu resimde anlattım bi beğeni az görmeyin