- 678
- 111
- 43
Bize yüklenmedi 50 spin daha
Başkan halleder beyler çoklu hesap olan varsa asyada ondan sıkıntı çıkabilir ip den falan başkan açıklama yapar adam gece 12 de cevaplicam dedi sabırlı olun bende bekliyorumZaten yanlislikla 2 mesaj atılmış diye spin yuklenmeyecekse ayip olur site resmen can çekişti 20 dakka boyunca
kardeşim freespinin eklendiğine dair mesaj kutuna mesaj geldi mi yoksa direk oyuna mı girdin?Arkadaşlar 50 freespin den 2.44 çıktı malesef 5 lira altı kupon yapiliyomuş yeni kurallara gore
benimkine çoklu katılım demişsiniz aynı ıd aynı kullanıcı adı çoklu nasıl oluyo sıte ne haldeydı kac kısı yazdı bılmıyosunuz yazıyoruz hata kodu cıkıo tekrar yazdık yenılenme bıle olmadıgı ıcın sayfada gıttımı gıtmedımı goremedık bıle sımdı tum gonderılerden acıldıda gordum aslında 3 kez gıtmıs aynı mesaj kullanıcı adı robean ıd:55521321 https://twitter.com/_erdem_egemen_ sadece bırkez bu bılgıler baskada uyelıgım yok kontrol edıp gorebılırsınızArkadaşlar attığınız Özel mesajlara şuan bakabilme şansım yok. 00:00 dan sonra herkese dönüş yapacağım.
Yüklemeler başladı.
yok yuklenmedi bana da ben de baslardayımsen kaçıncı sayfadasın? eklendi mi?
Yenilesin