Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
763
113
Değişik konular çok takılmamak lazım ve burda insanlara kendini açıklamak çok zor bu tarz konular yuzyuze daha iyi tartışılır ama herkes neye inanmak istiyorsa ona inaniyor iste

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Bize ters dost sahtekarlik yalan dolan işleri insanlar artık parayı nasıl birine kaptiririm peşine düşmüş beyin hücreleri ölmüş iyice
Yok aga bu toplar sıkıntılı toplar biz öbür tarafta nasıl hesap verecegimizi düşünen insanlarız

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Değişik konular çok takılmamak lazım ve burda insanlara kendini açıklamak çok zor bu tarz konular yuzyuze daha iyi tartışılır ama herkes neye inanmak istiyorsa ona inaniyor iste
Adas hic biseye inanamayan ne oluyor?hic bi yaraticaya hic bi kitaba inanmayana ne deniyor

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
namaza başlayın hesabınız kolay olur dostlar :)

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
ben namazında niyazında adamdım, sonra kuran okudum lan dedim bu ne hemen çıktım dinden imandan. Umarım sende okursun birgün kuranı da bir aydınlanma yaşarsın dostum
Ben neyin noldugunu iyi biliyom dost senin adına üzüldüm

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
sen eğer kuran okuduysan benim adım da tayfun değil. Adım gibi eminim okumadığına da neyse
Dost tamamını okumadım ama senin sineman farklı neyse uzatmayalım can sıkar bu konular zıt dusuncelerdeyiz herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Beyler bence adminler bu konuyu kapatsın tadınız kaçmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...