Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
763
113
ben namazında niyazında adamdım, sonra kuran okudum lan dedim bu ne hemen çıktım dinden imandan. Umarım sende okursun birgün kuranı da bir aydınlanma yaşarsın dostum
Kuran bence güzel bir kitap ama yazıldığı tarihe göre ve degistirilen yerler olduğuna eminim.

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
763
113

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Valla ben musluman arkadaslarimla sebiyeli

Evet ben bir yaratıcının olduğuna inanıyorum ama kurallarına inanmıyorum dostum. Adına ne dersen de ister deist ister baska bir sey cok onemli bir sey değil bence
kuran güzel bir kitap diyorsan eğer kuranı ve kuranı ve peygamberi peygamberleri kabul ediyorsun demektir. Sen deist değilsin, işine geldiği gibi inanıyorsun hepsi bu

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
kuran güzel bir kitap diyorsan eğer kuranı ve kuranı ve peygamberi peygamberleri kabul ediyorsun demektir. Sen deist değilsin, işine geldiği gibi inanıyorsun hepsi bu
Belki kabul ediyodur dost sende niye böyle kitaba karşı düşman gibi konuşma var sana burda niye inanmiyon diye yazan olmadı ama sen Kuranla ilgili hep değişik değişik şeyler söylüyon bende sana burda inanmiyon diye bir sürü kelime mi yapalım yani

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Belki kabul ediyodur dost sende niye böyle kitaba karşı düşman gibi konuşma var sana burda niye inanmiyon diye yazan olmadı ama sen Kuranla ilgili hep değişik değişik şeyler söylüyon bende sana burda inanmiyon diye bir sürü kelime mi yapalım yani
ne yazmışım la değişik

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
763
113
Dostum kuran bir kitap değil mi ? Peygambere inana zaten muslumanligi kabul ederdim

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
763
113
Icinde güzel onermeleri olan yerleri de var mesela tavsiye bir kitap vereyim Tanrılar Okulu mutlaka oku

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Sence kuran ne betimleme mi bir makale mi masal mi yaziya dökülen bir şeyi kitap olarak yorumlamak bence cok normal
Kuran bence güzel bir kitap ama yazıldığı tarihe göre ve degistirilen yerler olduğuna eminim. Kim niye değiştirsin kuranı, sen çok cahilsin dostum seninle konuşacak birşeyim yok benim. Deist filanda değilsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...