Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Messi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur bunu laf gelişi değil aldığı ödüller ile göstermiştir . Aynı besiktasın 8 yediği mağlubiyet nasıl kağıt üzerinde var ise Messi de ödüllerini bu şekilde teraziye koymuş en iyi benim demiştir.
Ne sikmiş Beşiktaş’ım ne büyüksün Beşiktaş’ım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Kardo gel ciddi olalım barış hakkında söylediklerin doğru iyi koşuyor sadece koşuyor dedin bak bence bilekleride iyi laf yapamayız vuruşları falan kötü bitiriş yok ama redmondada koşmuyor diyemessin patlama gücü nadir gördüğüm
Besiktastan gittiği Burnley'de kaç maçta 11 başladı? Bunun cevabı futbolcunun hayatını kısaca anlatır ben anlarım sen anlamazsın orası ayrı.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Fetullah Gülen kadar düz koşuları pek iyi değil ama son vuruşları iyi
besiktas'ın 8 gol yediği kadroda İbrahim Üzülmez neden 4. golde gol sevinci yapılırken takımı alkışlıyordu? Moral motivasyon için. Alkışladıkça daha çok attılar durmadılar. 8-0 büyük bir hezimet oldu tüm kara kartal medyası için. Maç sonu basın açıklamaları da ayrıca Besiktas'ı rezil rüsva konuma düşürmüştür. Dileyen herkes bu rezilliği izleyebilir ve bana hak verebilir.

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
besiktas'ın 8 gol yediği kadroda İbrahim Üzülmez neden 4. golde gol sevinci yapılırken takımı alkışlıyordu? Moral motivasyon için. Alkışladıkça daha çok attılar durmadılar. 8-0 büyük bir hezimet oldu tüm kara kartal medyası için. Maç sonu basın açıklamaları da ayrıca Besiktas'ı rezil rüsva konuma düşürmüştür. Dileyen herkes bu rezilliği izleyebilir ve bana hak verebilir.
HAHHAHAHAHAHA tamam lan gel Fetullah Gülen şakası yapmicam daha 5 ✋ ten devam gel 1 olur 2 olur 3 immobile 4 rafa 5 Mustafa 6 yıda fetoşa

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Uyan makina uyan 20 sene olmuş hala 8 şakası olm bitti lan ömür kadar geçmiş bu kadarmı rahatsız ediyoruz sizi alooooo

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,155
12,048
113
Son dakika bilgisi gs bjk kupa maçı sonrası pensinvanya hayeletinde 1 hafta yas ilan edildi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
HAHHAHAHAHAHA tamam lan gel Fetullah Gülen şakası yapmicam daha 5 ✋ ten devam gel 1 olur 2 olur 3 immobile 4 rafa 5 Mustafa 6 yıda fetoşa
Açıkçası Sinan Engin'in bu açıklamalarından sonra ben olsam bu adamın futbol ile bağını keser eve bağlar at yemi ile günde 3 öğün beslerdim. Besiktas medyası Besiktas ile dalga geçiyordu televizyonların karşısında resmen. Kimsenin elinden bir şey gelmiyordu çünkü gün sonunda maçın skoru 8-0'dı. Liverpool rahattı, tarihe geçmenin bu kadar kolay olduğunu Crouch ise ayrı bir röportajda anlatmıştır. O röportajı bulan olursa paylaşsın herkes bilgilensin forumda. Ben şahsi hayatımda böyle rezillik görmedim o günden beri. Ne futbol ne kişisel yaşamımda.

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Açıkçası Sinan Engin'in bu açıklamalarından sonra ben olsam bu adamın futbol ile bağını keser eve bağlar at yemi ile günde 3 öğün beslerdim. Besiktas medyası Besiktas ile dalga geçiyordu televizyonların karşısında resmen. Kimsenin elinden bir şey gelmiyordu çünkü gün sonunda maçın skoru 8-0'dı. Liverpool rahattı, tarihe geçmenin bu kadar kolay olduğunu Crouch ise ayrı bir röportajda anlatmıştır. O röportajı bulan olursa paylaşsın herkes bilgilensin forumda. Ben şahsi hayatımda böyle rezillik görmedim o günden beri. Ne futbol ne kişisel yaşamımda.
Nasıl görmedin böyle rezillik indir VPN Beşiktaş hard 5d yaz çıkıyor doeda xhamsterde falan 3 ağustosta yayınlandı rezillik kelimesi o videodan sonra türedi hatta ikinci bölümü çıkıcak mutlu son diye önümüzdeki aylarda

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,989
113
La siz hala bir galatasarayliyla futbol konusulmayacagini ogrenemediniz mi yasli basli adamlar. Kiniyorum sizi
Ben gs liyim fanatigim de ama asla rekabet de olsa sahada gosterilmesinden yanayım burda birbirimizi yercesine hiç gerek yok ismi lazım değil o şahıs burda ortami 56 yapmaya niyetli ne güzel bir.munakasa yapılmak istenmiş belkide eleştiri diyebiliriz ama bjk li arkadaşlar arasında ha yine güzel bir sohbet olabilirdi ama olmadı ne yazık ki sessiz kalayım dedim ama başaramadım herkese iyi forumlar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,989
113
Niye ısrarla konuyu salmiyorsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Nasıl görmedin böyle rezillik indir VPN Beşiktaş hard 5d yaz çıkıyor doeda xhamsterde falan 3 ağustosta yayınlandı rezillik kelimesi o videodan sonra türedi hatta ikinci bölümü çıkıcak mutlu son diye önümüzdeki aylarda
Besiktas prime zamanında bir darbe de Kiev'den yemişti hatırlarsan. Gece sonu skor 6-0'dı. Açılışı Besedin, kapanışı ise eski CSKA'lı Moraes yapmıştı . Buz gibi soğuk duş almıştı besiktas o maçtan sonra ve gruptan çıkma şansını son maçta böylesine bir hezimet ile kaybedip tarih kitaplarında; "gruplarda 5 maç kaybetmeyip 1 maç kaybederken gruptan çıkamayan nadir takımlardan birisi" olarak yazdırmış ve tekrardan tarihe rezil şekilde geçmiştir. Avrupa liginde ise şans eseri çektiği israil temsilcisi sheva'yı kolay geçerek yoluna devam etmiş, Lyon'a penaltılarda Mitrovic'in kaçırdığı penaltı ile elenmiştir.

Not: Avrupa Ligi'nde çeyrek final görmesinin sebebi iyi takım oyunu değil o sene Avrupa'ya sadece tek takım gönderebilecek kadar çapsız olan İsrail'in kadro değeri inanılmaz düşük Sheva takımı ile oynamasıdır.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Ya seni o serin Kiev sularında siker siker çoğaltırım benim ağzımı bozdurma hain yavşak katledildi Beşiktaş o maçta tıpkı fenerin bragaya yem edilmesi gibi 4 kolla kollanan istediğini aldıran şımarık takımın şımarık taraftarı daha ne istiyosun sen amk delisi forumun milletin huzurunu bozup çapsız çapsız yorumlar yapma mayası bozuk herif banlattırcak beni gece gece
Thomson'du hatırladıgım kadarıyla ismi hakemin . Kötü maç yönetti ancak bu skoru o bile beklemezdi. Birkaç gün önce şikenin ülkesi Brezilya'da dahi Corinthians, birkaç senedir alt ligde mucadele eden ve yeni üst lige yükselen Juventude'yi 2 kırmızı kart yemelerine rağmen mağlup edemedi . Hakemler sadece maçı yönetir, oynayan futbolculardır ve skor 6-0 . Söylenecek bir şey kalmadı artık. Uyumalıyım . İyi geceler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...