Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Hayir 5 yemissin otur edebinle tebrik et. 1tanesine denk gelmedim. Iyi insanlardir mutlaka eyvallah ama spor isin icine girince yeminle gslilerle konusurken karsimda 10yasinda cocuk var saniyorum.
(ElMusto)
(YT)
Efendim abi?

Çıktım, gezdim İstanbul on beş mahalle
Var senin gibi on beş tane
Her gece biri arıyor beni
"Musto gel," diyo', "yandım cane"
"Gel, söndür beni" diyorlar bana "Güldür beni"
Unuttum bebek, istemem bi' daha
Bu şarkı sana göndermeli
Valla güzeller benimle, o yüzden hiç işim yok seninle
Valla keyifler yerinde, benim keyfim alemin dilinde (Oh, hoo)
Doydum, ben yalanlara doydum
Ona gidip ismini sordum, sonra portakal gibi soydum, wow

Dale, dale don dale
Dale, dale don dale
Dale, dale don dale
Dale, dale
Dale, dale don dale
Dale, dale don dale
Dale, dale don dale
Dale, dale

Filinta gibi mankenler (A-a-ah)
Only Çekmeköy madenler
Rotamız bu yaz Maldivler, benim ekibim sanki Babiller
Arabam yeni, alamam bebek, kapından seni alamam
Tükürdüğümü hiç yalamam bebek, bi' dak'ka bile duramam
Keyfim gıcır, hatunum çıtır, come to back Bebek, babalar hazır
Pardon nasıl? Gel de bir ısır, anlarım dilinden senin kızım
Her gün aynı terane, valla sıkıldı bütün mahalle (He)
Geceler çok şahane, oynarız her gece

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,157
5,333
113
Redmond kelim bizden başkasına gol attı mi acaba merak ediyorum
Şunu biliyorum FB BJK maçları her zaman heyecanlı süper maçlar olmuştur
Ben kotu bjk fb maci hatirlamam zaten dediğin gibi. Valla sampiyonluk zerre umrumda degil. Ben guzrl futbola oyuncu ihracatina bakiyorum. Beşiktaş 50 sene sampiyon olmasin ama her sene avrupaya 2 3 oyuncu gondersin ben raziyim

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Ben kotu bjk fb maci hatirlamam zaten dediğin gibi. Valla sampiyonluk zerre umrumda degil. Ben guzrl futbola oyuncu ihracatina bakiyorum. Beşiktaş 50 sene sampiyon olmasin ama her sene avrupaya 2 3 oyuncu gondersin ben raziyim
Allah redmondu izleyemeyenler için rafayı gönderdi gerçi o bütün enerjisini 5 ✋ dakikada yedi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Allah redmondu izleyemeyenler için rafayı gönderdi gerçi o bütün enerjisini 5 ✋ dakikada yedi
Redmond gerçek anlamda kalitesiz bir futbolcu, bu söylediklerime katılmayacak futbol bilgisi yüksek insan tanımam . Redmond'un Ömer Bayram'dan tek farkı biraz daha teknik olmasaydı. Şutları da Süper Ligin biraz üstündeydi ama vasat. Koşu yok orta yok düz topçu. Rafa çok komplike ve ondan kat ve kat üstün özelliklere sahip futbolcu ikisini karşılaştırmak Messi ile Rashica'yı karşılaştırmak gibidir.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Redmond gerçek anlamda kalitesiz bir futbolcu, bu söylediklerime katılmayacak futbol bilgisi yüksek insan tanımam . Redmond'un Ömer Bayram'dan tek farkı biraz daha teknik olmasaydı. Şutları da Süper Ligin biraz üstündeydi ama vasat. Koşu yok orta yok düz topçu. Rafa çok komplike ve ondan kat ve kat üstün özelliklere sahip futbolcu ikisini karşılaştırmak Messi ile Rashica'yı karşılaştırmak gibidir.
Ronaldo barış Alperi karsilastirmak gibi makina seniiiii

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
La ilk defa doğru konuşuyor gibiydin rashica yı messi çöpüyle karşılaştırana kadar iyi gidiyordun yine bozuldun

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Kelim kadıköyde koydu sesi samiyenden geliyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Ronaldo barış Alperi karsilastirmak gibi makina seniiiii
Barış Alper ligin en iyi atleti diyebilirim . Koşmaktan başka hiçbir özelliği yok . Tamamen düz topçu o da. Ver topu sabaha kadar sürsün boş kaleye kaçırsın. Yine de verim alınabilir en azından geçen sene Galatasaray fazlasıyla verim almıştı .

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
La ilk defa doğru konuşuyor gibiydin rashica yı messi çöpüyle karşılaştırana kadar iyi gidiyordun yine bozuldun
Messi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur bunu laf gelişi değil aldığı ödüller ile göstermiştir . Aynı besiktasın 8 yediği mağlubiyet nasıl kağıt üzerinde var ise Messi de ödüllerini bu şekilde teraziye koymuş en iyi benim demiştir.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Barış Alper ligin en iyi atleti diyebilirim . Koşmaktan başka hiçbir özelliği yok . Tamamen düz topçu o da. Ver topu sabaha kadar sürsün boş kaleye kaçırsın. Yine de verim alınabilir en azından geçen sene Galatasaray fazlasıyla verim almıştı .
Haklisin tek özelliği Arap atı gibi olmasi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,119
3,944
113
Ey makina kardeş ilk defa doğru bişey söyledin Antalya'ya gelince gözlerinden öpeceğim unutturma

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
233
43
Kardo gel ciddi olalım barış hakkında söylediklerin doğru iyi koşuyor sadece koşuyor dedin bak bence bilekleride iyi laf yapamayız vuruşları falan kötü bitiriş yok ama redmondada koşmuyor diyemessin patlama gücü nadir gördüğüm

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Messi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur bunu laf gelişi değil aldığı ödüller ile göstermiştir . Aynı besiktasın 8 yediği mağlubiyet nasıl kağıt üzerinde var ise Messi de ödüllerini bu şekilde teraziye koymuş en iyi benim demiştir.
Makina gs ile feto arasında ne gecti bilgi verebilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...