- 56,739
- 30,969
- 113
Vu üçlü çok güçlüAhahah
Vu üçlü çok güçlüAhahah
CanımsınBak adamda diyo hep yapanlara yaptirtiyon bide, hic almayanlara verdik sıra
bu eko gene boş yapmışVu üçlü çok güçlü
Doğru söylüyorsun. Şöyle sağlam bir kişi çıkmadıAq iki adam akilli muhabbet etsen bişey desen mac alacaz bisey yapacaz, geliyon ok diyon bb diyon kaciyon 😃
Bu dörtlü çok güçlübu eko gene boş yapmış
Oqlım yemeden nie duramadn smdi🤔🙃bu eko gene boş yapmış
hangi dörtlü kuvvetiBu dörtlü çok güçlü
Yav şu ekoya soyle senj taklit etmesin patent falan al akHadi at kasa tenis oynicam
13/0 ne demek reis kazanan yokDoğru söylüyorsun. Şöyle sağlam bir kişi çıkmadı
ne dion laOqlım yemeden nie duramadn smdi🤔🙃
Bos yapma dayıcım rol yaptır diye tootonda dolanamam çalışıyorum işim gücüm var kendin yaz bi kered3 gel yap de yapalim wpden yazıyoruz cevap bile vermiyosun pelus yillicaktik sozdeAq iki adam akilli muhabbet etsen bişey desen mac alacaz bisey yapacaz, geliyon ok diyon bb diyon kaciyon 😃
2600 lira13/0 ne demek reis kazanan yok
Ben kaybettirmedim rahatim13/0 ne demek reis kazanan yok
Kimseye özenmeyiz kardo meraklanma neyse oyum benYav şu ekoya soyle senj taklit etmesin patent falan al ak
senin yüzünden valla sende cenabetlik var şuan anladım ben böyle bi kafa yordum olaya harbi sende cenabetlik en son kendin se yaptun olmadı bütün ok işareti sende bi abdest alsan herkes won won diye cirit atcak13/0 ne demek reis kazanan yok
Ulan totoş surda iki kelime etsen %99 sana rol yaptırırım biliyon ama yoksunki , bi msj atiyon 3 saate geliyonBos yapma dayıcım rol yaptır diye tootonda dolanamam çalışıyorum işim gücüm var kendin yaz bi kered3 gel yap de yapalim wpden yazıyoruz cevap bile vermiyosun pelus yillicaktik sozde
Nasılsnne dion la