- 27,783
- 23,003
- 113
Yavrum çalışıyorum canım kardeşim ben gece müsaitim anca bide kalabalık sevmiyorumUlan totoş surda iki kelime etsen %99 sana rol yaptırırım biliyon ama yoksunki , bi msj atiyon 3 saate geliyon
Yavrum çalışıyorum canım kardeşim ben gece müsaitim anca bide kalabalık sevmiyorumUlan totoş surda iki kelime etsen %99 sana rol yaptırırım biliyon ama yoksunki , bi msj atiyon 3 saate geliyon
La olm arka planda bugun 50 aldım, rolede sirf duruyim takilalim diye geliyorum amac zaman gecsin size az fayda olsun diye sokmusum 200 tlsine 🤣 alsam ne olur almasam ne olursenin yüzünden valla sende cenabetlik var şuan anladım ben böyle bi kafa yordum olaya harbi sende cenabetlik en son kendin se yaptun olmadı bütün ok işareti sende bi abdest alsan herkes won won diye cirit atcak
Yap yapıştır bizi de alıştır 🤣Oyalanma hadi yapalim gece rollingi miss @BLACKROSE
Tamam hava atman bittiyse yolla hadi rol yapcamLa olm arka planda bugun 50 aldım, rolede sirf duruyim takilalim diye geliyorum amac zaman gecsin size az fayda olsun diye sokmusum 200 tlsine 🤣 alsam ne olur almasam ne olur
Amaç eğlenceLa olm arka planda bugun 50 aldım, rolede sirf duruyim takilalim diye geliyorum amac zaman gecsin size az fayda olsun diye sokmusum 200 tlsine 🤣 alsam ne olur almasam ne olur
hemen nasıl ciddiye aldı işte istediğimiz buydu 50 yide duydumuz iyi vurmoynasın çal patlasın roller sLa olm arka planda bugun 50 aldım, rolede sirf duruyim takilalim diye geliyorum amac zaman gecsin size az fayda olsun diye sokmusum 200 tlsine 🤣 alsam ne olur almasam ne olur
Aga ne boş yaptin hadi da400 tl kar etsem nolcak aq 🤣 bi skme yaramıyo onuda size geri veriyom misliyle
31miburası iyice sıcakladı az bi çekip gelim ben
nasıl geri verion hiç aldınmı ki vericen desene onu hahahH400 tl kar etsem nolcak aq 🤣 bi skme yaramıyo onuda size geri veriyom misliyle
aynen bak bide sigara alıp gelcen işte benim gecem
Ahahah yok yatıcam sabah istanbula gidicem 😃 öğlen uçak varhemen nasıl ciddiye aldı işte istediğimiz buydu 50 yide duydumuz iyi vurmoynasın çal patlasın roller s
50 yi qördük duyduk tebriklerLa olm arka planda bugun 50 aldım, rolede sirf duruyim takilalim diye geliyorum amac zaman gecsin size az fayda olsun diye sokmusum 200 tlsine 🤣 alsam ne olur almasam ne olur
Ufffff gel yamacimaAhahah yok yatıcam sabah istanbula gidicem 😃 öğlen uçak var
Uçağa yarın binme harbi diyorum bak binmeAhahah yok yatıcam sabah istanbula gidicem 😃 öğlen uçak var