- 17,346
- 9,952
- 113
Rollik yaptiriyisan aktifim bak şimdi reyizAhahah yok yatıcam sabah istanbula gidicem 😃 öğlen uçak var
Rollik yaptiriyisan aktifim bak şimdi reyizAhahah yok yatıcam sabah istanbula gidicem 😃 öğlen uçak var
Aynen boşa demiyoz 1k lik roll400 tl kar etsem nolcak aq 🤣 bi skme yaramıyo onuda size geri veriyom misliyle
Son kz soruyorum yaptircan mi yaptirmican mi
Yaptir bu yigideSon kz soruyorum yaptircan mi yaptirmican mi
Valla qüzel qünde saatte qelirsem itelerim affetmem
yanık kremi incinmişsin futbolda eko doğru ama
Kanka hesabı gördüm btcye şutladim Parayi, muhasabecim yattı 😃 yarına artikSon kz soruyorum yaptircan mi yaptirmican mi
Tm bb kardeşim eyvallahKanka hesabı gördüm btcye şutladim Parayi, muhasabecim yattı 😃 yarına artik
Ulan ne aqladın beeeyanık kremi incinmişsin futbolda eko doğru ama
@JoeQuanqa ne dedi la bu 😄😄 futboldan ne anlarsın ekoValla qüzel qünde saatte qelirsem itelerim affetmem
Yarın peluslari gonderTm bb kardeşim eyvallah
Ulan aqlatcaktm korktunuz vırrıh cırrıh dediniz icraate qelemediniz@JoeQuanqa ne dedi la bu 😄😄 futboldan ne anlarsın eko
dün gördük onu aynı maçta ben kazandım ula hem makara yapıom sen hem kazansan seni forumda görürüz 😀 ben zamanında kasa sağlam olunca yargı mode ☺Ulan ne aqladın beee
Iyi analiz yap kanka yarin 3 tenis çıkar bana vuracaz parayi okTm bb kardeşim eyvallah
Büyüklerimin bi lafı var acta makatınla dalga geç diye bilir misinYarın peluslari gonder
Kalsın aga görüşürüzIyi analiz yap kanka yarin 3 tenis çıkar bana vuracaz parayi ok
Ahahaha 😃 2 rol verdik 2 gun ard arda maximum 10 dk sürdü sanaUlan aqlatcaktm korktunuz vırrıh cırrıh dediniz icraate qelemediniz