- 8,876
- 9,606
- 113
Kilosu ne kadar üstadHosbuldum. Hani adres vermedin rize cayi yollacaktimm
Kilosu ne kadar üstadHosbuldum. Hani adres vermedin rize cayi yollacaktimm
.bida bana boş boş alıntı yapana harbi ağır söz ederim haberi olsun.
Rize çayı nasil dost, kacak cay gibi tad veriyormuHosbuldum. Hani adres vermedin rize cayi yollacaktimm
Bizim tayfa dahil değil ona
Sence oyle bisey olabilir mi loRize çayı nasil dost, kacak cay gibi tad veriyormu
Duydum sesini forumda rol yapmayan kalmadi hepsi zortingen@BLACKROSE reis bugün yaptrsana şu kardeşine bir roll 3 gündür istyorum duy sesimi 🤭🤭
Ben hic caya para vermedim hep beles ictimKilosu ne kadar üstad
Olamaz ama belki tadi guzeldirSence oyle bisey olabilir mi lo
ikisini karistirirsak tadindan yenmezRize çayı nasil dost, kacak cay gibi tad veriyormu
Nasip bu bellimi olur reis belki şans benden yanadırDuydum sesini forumda rol yapmayan kalmadi hepsi zortingen
Yaprak kismi yurtdisina gonderiliyormus o kisimsa bilemem iyidir belkiOlamaz ama belki tadi guzeldir
Dunki sıra listesi bugün de geçerli mi usta 🤣As hoşgeldin, bak bu arkadaş iyi rolcu 1 ara görmüştüm
Yok vallahi ben yapmadim hiç siraya girdikte sira gelemedi 😬Duydum sesini forumda rol yapmayan kalmadi hepsi zortingen
yalan söyleme dost ne zaman ben yaptım kanıtDuydum sesini forumda rol yapmayan kalmadi hepsi zortingen
aleyküm selam hocaSelamin aleykum mumin kardesler
seher yıldızı don varAmk 6 kisi burdasınız kisi başı 1k dökülün lan 😃
Organik baska ne var dost ,sizin oralarin meshur neyi var biseyler sipariş verelimikisini karistirirsak tadindan yenmez