Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BLACKROSE | Herkese Özel Aktif Bireysel Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Aga kasaya para giricek şekilde bi çözüm bulun 10 tane adamsınız, iş bets10nun promolarina gelince şeytani bile sikiyosunuz 😃 bize gelince bi bok yok ,çalıştırın saksiyi napabiliriz
Bırak sımdı bahısı gel sana seytanla ınsanın hıkayesını anlatayım Ücretli ama :D

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,164
15,856
113
Bırak sımdı bahısı gel sana seytanla ınsanın hıkayesını anlatayım Ücretli ama :D
o değilde dostlar şunu gördünüzmü dün görmüştüm adam bugün ölmüş allah sabır versin öldüren kahpe gitmiş adamın telefonuyla bide pişkince kızını arayıp
ambulansıa ara baban kanlar içinde demiş.

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,434
3,989
113
o değilde dostlar şunu gördünüzmü dün görmüştüm adam bugün ölmüş allah sabır versin öldüren kahpe gitmiş adamın telefonuyla bide pişkince kızını arayıp

Millet kafayi yedi cidden adam bide insanlik yapip üsüyo diye almis arabaya iyilik yap öl resmen

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113

Orospubcocu izmirde oturuyor kitapsız allahsiz , gunahsiz adama kıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...