- 7,434
- 3,989
- 113
Ruyamda ak sakalli dede bana bugun 3 adimda nasil basarili olur onun sırrını verdi cok fenayimaleyküm selam hoca
Ruyamda ak sakalli dede bana bugun 3 adimda nasil basarili olur onun sırrını verdi cok fenayimaleyküm selam hoca
Zararda olanlar dökülsün bana ne 4 te 2 +1200 deyim.Amk 6 kisi burdasınız kisi başı 1k dökülün lan 😃
AsSelamin aleykum mumin kardesler
As bu yapar sankiSelamin aleykum mumin kardesler
Tsk 7 gundur takipteyim patlasak mi 😂
Fenayım cumaya bile gittimAs bu yapar sanki
Bak saka maka bi cozum lazım boyle kar yok bisey yok, tamam keyfine takılıyoruz ama kasadan gidiyor , kasaya girecek bi çözüm lazımZararda olanlar dökülsün bana ne 4 te 2 +1200 deyim.
Bence 2 den fazla basarisiz olan rollcu ceza olarak roll parasini sana iade etsin 😂😂😂Bak saka maka bi cozum lazım boyle kar yok bisey yok, tamam keyfine takılıyoruz ama kasadan gidiyor , kasaya girecek bi çözüm lazım
Minci yani peynir tereyagiOrganik baska ne var dost ,sizin oralarin meshur neyi var biseyler sipariş verelim
Nova - FinanSBak saka maka bi cozum lazım boyle kar yok bisey yok, tamam keyfine takılıyoruz ama kasadan gidiyor , kasaya girecek bi çözüm lazım
O ipne dede bana da sır verdiRuyamda ak sakalli dede bana bugun 3 adimda nasil basarili olur onun sırrını verdi cok fenayim
Acun geldiNova - FinanS
Kasa 300 2 adimBak saka maka bi cozum lazım boyle kar yok bisey yok, tamam keyfine takılıyoruz ama kasadan gidiyor , kasaya girecek bi çözüm lazım
Evde ates de yaksan şansına patlamaz o ev sürünmeye devam 😂😂O ipne dede bana da sır verdi
Cakmakla oynuyorum dogalgazi acmisim
Mesela artık bana su lanet olasi rollingi verebilirsin valla yıldım haaaaa kafama sıkıcam 😂😂Aga kasaya para giricek şekilde bi çözüm bulun 10 tane adamsınız, iş bets10nun promolarina gelince şeytani bile sikiyosunuz 😃 bize gelince bi bok yok ,çalıştırın saksiyi napabiliriz
Ben de zarar da değilim 0-0Amk 6 kisi burdasınız kisi başı 1k dökülün lan 😃
Ne yapalim ak rulet mi oynayalimAga kasaya para giricek şekilde bi çözüm bulun 10 tane adamsınız, iş bets10nun promolarina gelince şeytani bile sikiyosunuz 😃 bize gelince bi bok yok ,çalıştırın saksiyi napabiliriz