- 4,814
- 4,930
- 113
Way kansız okadarmi@BLACKROSE roll yaptıracak adamı iyi seç dün birine rol yapsın diye para attım adam gidip parayı yemiş
herkes ben değil işte ömer dede değer bilmiyorlar@BLACKROSE roll yaptıracak adamı iyi seç dün birine rol yapsın diye para attım adam gidip parayı yemiş
Ula ben yaptim roll ben mi yedim puhaha@BLACKROSE roll yaptıracak adamı iyi seç dün birine rol yapsın diye para attım adam gidip parayı yemiş
la başkasıdır kim acaba ya merak ettim baq şimdi 😀Ula ben yaptim roll ben mi yedim puhaha
sor bakalım 5 kere bitirmiş biri olarak diziyi mematinin her lafını yazarımKurtlar vadisi ile ilgili bi soru sorucam ilk bilen rolü yapsın
Kesin abidinle alakali 😂😂Kurtlar vadisi ile ilgili bi soru sorucam ilk bilen rolü yapsın
kemal profilde ki yakışıklı kimgeldım ben kemal roll ıcın hazırım
Yok la yaptik roll biz zaten cokta yaklastikta son adimda olmadila başkasıdır kim acaba ya merak ettim baq şimdi 😀
Yok kanka başkası sen açtınUla ben yaptim roll ben mi yedim puhaha
Kurtlar vadisi filistinden gelmez ins aw sjshshhshdhdsor bakalım 5 kere bitirmiş biri olarak diziyi mematinin her lafını yazarım
bende konuya geldiydim ya 😀Yok la yaptik roll biz zaten cokta yaklastikta son adimda olmadi
kim söyle dost açıkla bizi aydınlatYok kanka başkası sen açtın
Şakasina dedim laYok kanka başkası sen açtın