Abi ben senin gibi belescisini harbiden de gormedimDiğer arkadaşlar da katılsa olmaz mı? Üstüste çıkma ihtimali zaten az
Allah harbi senin gozunu doyursun kardesimDiğer arkadaşlar da katılsa olmaz mı? Üstüste çıkma ihtimali zaten az
Şans bu,hem saat 9 da katılanlar buna da katıldı,diğer etkinliklerde yoktu mesela.Senin etkinlikte de kazanmıştım.Açgözlülük değil ödül yükseldi o yüzden söyledim gözüm doymuş benim sen rahat ol Ki zaten çıkma ihtimali çok düşük.Allah harbi senin gozunu doyursun kardesim
Insallah dostumBirazda çıkmayanlar nasiplensin
Tamam sen haklısınŞans bu,hem saat 9 da katılanlar buna da katıldı,diğer etkinliklerde yoktu mesela.Senin etkinlikte de kazanmıştım.Açgözlülük değil ödül yükseldi o yüzden söyledim gözüm doymuş benim sen rahat ol Ki zaten çıkma ihtimali çok düşük.
Arkadasım adam çıkmayanlar da nasiplensin diyor mesaj sayısını arttırıp forum gercek takılanlarına paylaştırmaya calısıyor sen yakalamısın halen ....Şans bu,hem saat 9 da katılanlar buna da katıldı,diğer etkinliklerde yoktu mesela.Senin etkinlikte de kazanmıştım.Açgözlülük değil ödül yükseldi o yüzden söyledim gözüm doymuş benim sen rahat ol Ki zaten çıkma ihtimali çok düşük.