- 2,373
- 490
- 83
paparada 15-1 saat dedi.45 dakıkada odedi.mefete 24 saat dediHocam 1000 TL Jackpot Düşürdük , çekim size ne zaman geldi ?
paparada 15-1 saat dedi.45 dakıkada odedi.mefete 24 saat dediHocam 1000 TL Jackpot Düşürdük , çekim size ne zaman geldi ?
ne kadar ckım verdın ve hocam sıteye suan gırılmıyor.adres mı degıstıBugüne özel 5 yatır 10K bonus veriyorlar 1 kat çevrim ve 30 işlemde 1 lost cekimi verdim
Ekli dosyayı görüntüle 360278Ekli dosyayı görüntüle 360279Ekli dosyayı görüntüle 360278Ekli dosyayı görüntüle 360279
odedıler mı mahıyetınde cekımı sordum yanlıs anlasılmasın 24 cıvarı gıbı gorunuyor ve nasıl bır yol ızledın grafıkte ,sistemın nedırBugüne özel 5 yatır 10K bonus veriyorlar 1 kat çevrim ve 30 işlemde 1 lost cekimi verdim
Ekli dosyayı görüntüle 360278Ekli dosyayı görüntüle 360279Ekli dosyayı görüntüle 360278Ekli dosyayı görüntüle 360279
site patlamış... güzel ekmek çıkartıyorduk. 2k çekmiştim.ne kadar ckım verdın ve hocam sıteye suan gırılmıyor.adres mı degıstı
yok gırıyor https://trader.bolopsiyon1.com/#/signinusersite patlamış... güzel ekmek çıkartıyorduk. 2k çekmiştim.
normal tanıtım ,ana sayfaya gırılmıyor .ilgınc bıryer amac ne burda hıcbırsey anlamadımsite patlamış... güzel ekmek çıkartıyorduk. 2k çekmiştim.
jackpot ben uye olduktan mın sonra kazandım.sen uyelıgınden ne kadar sonra jackpot kazandın hocamsite patlamış... güzel ekmek çıkartıyorduk. 2k çekmiştim.
Ödediler dostum daha öncede 16K çektiydimodedıler mı mahıyetınde cekımı sordum yanlıs anlasılmasın 24 cıvarı gıbı gorunuyor ve nasıl bır yol ızledın grafıkte ,sistemın nedır
Nasil bonus veriyo anlamadmpaparada 15-1 saat dedi.45 dakıkada odedi.mefete 24 saat dedi
arkadasım uye ol canlıya baglan .1000 tl gercek para yukluyor ve 20.000 tl işlem almanı istıyor .sartı yerıne getırırsen 250 tl cekebılıyorsun max.bunun dısında sıstemde jackpot var uyelerıne cıkıyor gun ıcınde bırkackez cekıyor sıstem.çıkarsa çıkan rakamı ust sınırsız cekebılıyorsun ,çekımde cevrım sartı yok .jackpot cıktı de sıstemı çekıme acıp cekım yaptırıyorlarNasil bonus veriyo anlamadm
Dostum 5 farklı hesap açıp aldım oynadım ceviremedim. Bu Jack pot herkese düşüyor bana neden düşmedi 😁😁😁arkadasım uye ol canlıya baglan .1000 tl gercek para yukluyor ve 20.000 tl işlem almanı istıyor .sartı yerıne getırırsen 250 tl cekebılıyorsun max.bunun dısında sıstemde jackpot var uyelerıne cıkıyor gun ıcınde bırkackez cekıyor sıstem.çıkarsa çıkan rakamı ust sınırsız cekebılıyorsun ,çekımde cevrım sartı yok .jackpot cıktı de sıstemı çekıme acıp cekım yaptırıyorlar
bir kere kendi hesabımdan çevrimi tamamlayıp 1000 tl çekim verdim onu ödediler. baskasının hesabından bakiyeyi erittim GRAND jackpot düştü. 1000 TL onu da çektim. onu da ödediler. hiç yatırım yapmadan 2000 TL ödediler bana. Borçlar vardı onları kapadım. ilaç gibi geldi vallaha.jackpot ben uye olduktan mın sonra kazandım.sen uyelıgınden ne kadar sonra jackpot kazandın hocam
Bonusu nasıl aldım ?Çekim verdik daha ödenmedi