- 1,154
- 478
- 83
Renkli potokopi şeklinde çıkar çıkış yeri sağlamsaKağıdı yedin demek nasıl çıktı peki
Renkli potokopi şeklinde çıkar çıkış yeri sağlamsaKağıdı yedin demek nasıl çıktı peki
Karaktersizmisin senKendini bu duruma düşürmek daha vahim ama 😂
Para orda dostBu aralar millet iy skora sardı baya
😃😃Vay amk kimi dolandirmisim 😁
Matamatik hocan hangi magaradan 😁😁25.5x32.5
828 tl yapıyor 3 milyon almak için 350 bin liralık kupon gerekiyor 350 bin mi bastın simdi
Neyse üstüne gitmeyelim kendimizi onun yerine koyalimRenkli potokopi şeklinde çıkar çıkış yeri sağlamsa
Vallahi işe istemeye istemeye gidiyorum vursam cikacgim sağlıkta kalmadı kacanlardanSağlık olsun. Takma kafaya boş ver
Yasommm nabtnSağlık olsun. Takma kafaya boş ver
Aynen kafa gitti 3000 kusur yetiyormuş pazar pazar çalışınca beyin kalmiyorNasıl matemetik bu 3 mılyon almak ıcın 3.2 k basması yeterli
Bizde de kalmadı psikoloji . İyi oluruz umarım. Takılma boş ver. Canın sagolsun. Neler kaybetmedik kiVallahi işe istemeye istemeye gidiyorum vursam cikacgim sağlıkta kalmadı kacanlardan
Bizde çalıştık dost neyse sen daha fazla yorulmussun belliki.Aynen kafa gitti 3000 kusur yetiyormuş pazar pazar çalışınca beyin kalmiyor
Doğru diyrsn denemeye devam elbet birgunBizde de kalmadı psikoloji . İyi oluruz umarım. Takılma boş ver. Canın sagolsun. Neler kaybetmedik ki
Vallaha donkaldı kanka deneye deneye bakalımDoğru diyrsn denemeye devam elbet birgun
Orası öyle aslında denicen böyle 20 30 oran sistem 2 34 mu ne oluyorsa bir gün denk gelir belkiBizde çalıştık dost neyse sen daha fazla yorulmussun belliki.
Özel oran bence bunlar biraz bunlara yogunlas derim sadece bir defa şans gülsün yeter
O para vermez bro teselli ikramiyesi alırsın 3 4 te 3 maç tutsa alacağın para 20 K maksimumOrası öyle aslında denicen böyle 20 30 oran sistem 2 34 mu ne oluyorsa bir gün denk gelir belki
Geçmiş olsun. Ama bu tarz kayıplarda insan genelde sinirli olur. Paylaşım yapıyorsun muhabbet olsun diye. Ama malesef dalga geçen trolleyen çok olur. Dahada sinirlenirsin olay başka yerlere gider. Yani böyle durumlarda forumda paylaşım yapma , yapıyorsan da geyiğine katlanman lazım. Kazanmış olupta paylaşım yapsaydın dalga geçenlerin çoğu dm deydi zaten.Hayattaki şansım bu işte arkadaş çıldıracağım yemin ediyorum bunu sistem olarak kaydedip.bayide bu iki maça çok yüklü girdim 3 gün önce.sinirden kağıdın birini yedim siz düşünün.
Şuan tutsa milyonerdim hemde 0 TL vergi odemeyerek
Sistemde para vermiyr en az 4 yada 5 gelmesi lazım.Orası öyle aslında denicen böyle 20 30 oran sistem 2 34 mu ne oluyorsa bir gün denk gelir belki