Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Şansızlık Mı Olur

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,825
17,707
113
Geçmiş olsun. Ama bu tarz kayıplarda insan genelde sinirli olur. Paylaşım yapıyorsun muhabbet olsun diye. Ama malesef dalga geçen trolleyen çok olur. Dahada sinirlenirsin olay başka yerlere gider. Yani böyle durumlarda forumda paylaşım yapma , yapıyorsan da geyiğine katlanman lazım. Kazanmış olupta paylaşım yapsaydın dalga geçenlerin çoğu dm deydi zaten.
Doğru diyrsn dost ama bn bu forumda yeni değilim o yüzden ne zaman kazanç saglasam dagittiysam huznumude paylaşmak istedim.
Burda boş yorum atanların birinin bu forma para dilenip cekilislere katilmaktan başka yaptıkları bir şey olmayan gereksizler işte ona da yapacak bir şey yok

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
478
83
Neyse üstüne gitmeyelim kendimizi onun yerine koyalim
Reis bunlar olağan durumlar takmamak lazım zlotta 10 gün önce 60 bin biraktim funk time oyununda bir elde 16 k gitti betzulada da funk time de 200 TL ile 150 k aldım yani kumar bu 16 k ya sıfır çekersin 200 TL ye 150 k alırsın hepsi anlık ne kadar takarsan daha çok kaybedersin

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,825
17,707
113
Karistiriyosun dost ne dolandiricisi :) bu arada gecmis olsun ama kafaya takarsan sıkinti
Şu şekilde suvat hani herkesin dar zamanı olur bnde öyle bir gundeyim bu arkadaş roll açıyor takip baştan sona.yaziyor nickimi özelden mesaj atıyor,fix istiyor oda tamam atıyorum diyor,adam farklı konularda muhabbette ne yolluyr ne birşey bnde tabi yazmıyorum adam olana bir defa yazılır.oyle kalıyor yok uyuya kaldım su oldu bu oldu hikaye.o yüzden benim kaypak adamla isim olmaz dost.yanlisim varsa yazsın kanitlarim

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
Şu şekilde suvat hani herkesin dar zamanı olur bnde öyle bir gundeyim bu arkadaş roll açıyor takip baştan sona.yaziyor nickimi özelden mesaj atıyor,fix istiyor oda tamam atıyorum diyor,adam farklı konularda muhabbette ne yolluyr ne birşey bnde tabi yazmıyorum adam olana bir defa yazılır.oyle kalıyor yok uyuya kaldım su oldu bu oldu hikaye.o yüzden benim kaypak adamla isim olmaz dost.yanlisim varsa yazsın kanitlarim
Ayıp etmişim ona bişi demiyorum. Beni tanıyan bilir zaten çok içtiğimi.Sonradan yolluyordum. Dolandırıcı dersen iş değişir.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,088
113
Bro anlattigin gibi olsa bile adam sonucta sana para atacakmis takip ettin diye bence dolandirici agir baya bunun icin bir daha yazsan muhtemelen hatirlar atardi forumdaki cogu kisiye iyiligi dokunmustur yani bence yanlis dusuncedesin

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
Uzatmaya gerek yok. Sözünu geri alırsan sevinirim.

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
Çok geçmiş olsun dost buraya kadar gelip ters bitmesi delirtici

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,285
6,482
113
Geçmiş olsun reis kupon kaybedince dalga geçen çok olur takma tutmuş kuponu paylassan ağzı köpüren dolardı burası