Etiket attım konuda dm açtım yaz@bozkurt5353 dm atamiyorum sana dm atarmisin yada papeli burayami yazayim
Bozkurt mekana gel kral. Konu var bak@bozkurt5353 dm atamiyorum sana dm atarmisin yada papeli burayami yazayim
Özelden yazsana hemşerimgelirse özelden ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 459114
Herzaman Yanındayız DostBizim reklama ihtiyacimiz yok neysek oyuz neyse umut anladi zaten @Novasky
Paylastigim kupon miktarları ve dağıttığım paralar herhalde can yakmış anlamadim kiHerzaman Yanındayız Dost
Cevapta yok zaten herhalde uzaydan izliyor 🤣 neyse yazmiyom dahaHerzaman Yanındayız Dost
Sal Şimdi Biz girdikmi Konu kıtlenıyorCevapta yok zaten herhalde uzaydan izliyor 🤣 neyse yazmiyom daha
Bozkurt mekânı gel . Can can. Orda gel can@bozkurt5353 dm atamiyorum sana dm atarmisin yada papeli burayami yazayim
Dost reklam ihtiyacın yokta gecen diyorsun 100 tane tam bilet aldım 5 tane son 5 6 tane son 6 bildim yani buna tüpçü bile inanmaz kuru sıkı bu sende ölçülü atta millet sorgulamasınBizim reklama ihtiyacimiz yok neysek oyuz neyse umut anladi zaten @Novasky
Neyse ben bi bardak daha doldiriyim az slot ceviriyim, hırsımi dededen çıkarıyımSal Şimdi Biz girdikmi Konu kıtlenıyor
Sigara parasi istiyon ama reisDost reklam ihtiyacın yokta gecen diyorsun 100 tane tam bilet aldım 5 tane son 5 6 tane son 6 bildim yani buna tüpçü bile inanmaz kuru sıkı bu sende ölçülü atta millet sorgulamasın
Ayrica konuyu bilmiyon boyle bise yazmasaydin keskeDost reklam ihtiyacın yokta gecen diyorsun 100 tane tam bilet aldım 5 tane son 5 6 tane son 6 bildim yani buna tüpçü bile inanmaz kuru sıkı bu sende ölçülü atta millet sorgulamasın
ÜzdüDost reklam ihtiyacın yokta gecen diyorsun 100 tane tam bilet aldım 5 tane son 5 6 tane son 6 bildim yani buna tüpçü bile inanmaz kuru sıkı bu sende ölçülü atta millet sorgulamasın
Kim istiyor kendın yazdın bana kupon gelirse diye önceden ben senden ne istedim Bozkurt’un konu diye uzatmıyorum yoksa sert konuşurdum başka konuda açığını yakalamayım dikkat et daha da yazmaSigara parasi istiyon ama reis
Bilmedigin şeylere burnunu sokmazsan sevinirim o zaman, sana gelip bisey diyen yokKim istiyor kendın yazdın bana kupon gelirse diye önceden ben senden ne istedim aq Bozkurt’un konu diye uzatmıyorum yoksa sert konuşurdum başka konuda açığını yakalamayım dikkat et daha da yazma
Konu farkli , gelip farkli seyler soyluosun reis yanlis yapiyosunKim istiyor kendın yazdın bana kupon gelirse diye önceden ben senden ne istedim aq Bozkurt’un konu diye uzatmıyorum yoksa sert konuşurdum başka konuda açığını yakalamayım dikkat et daha da yazma
Şov yapma o zaman boş yere atıp tutma bastıysan bastın kazandıysan kazandın banane ama iyice de bokunu çıkarır gibi yalan atmayınBilmedigin şeylere burnunu sokmazsan sevinirim o zaman, sana gelip bisey diyen yok
Enişte Dede Cevir EnişteKim istiyor kendın yazdın bana kupon gelirse diye önceden ben senden ne istedim aq Bozkurt’un konu diye uzatmıyorum yoksa sert konuşurdum başka konuda açığını yakalamayım dikkat et daha da yazma