- 31,888
- 13,783
- 113
Gariban adam nası eqlenecek 😁Reis mac yok bugun eglence günü bosver maçı 🤩😁
Gariban adam nası eqlenecek 😁Reis mac yok bugun eglence günü bosver maçı 🤩😁
Eglen gitsin aq 😄mekana gidemiyosan, ac ordan bi 35lik keyiflen gitsin 😄Gariban adam nası eqlenecek 😁
Mekana da qidemiok 35 likte acamıok bitmis tükenmişsik bizEglen gitsin aq 😄mekana gidemiyosan, ac ordan bi 35lik keyiflen gitsin 😄
Yapma bee aga , son kadehi senin icin icicem aqMekana da qidemiok 35 likte acamıok bitmis tükenmişsik biz
Afiyet şeker bal olaaa 😍😍Yapma bee aga , son kadehi senin icin icicem aq
Parayi vurursak senide kibrisa götürücemAfiyet şeker bal olaaa 😍😍
Biz icemik yerimize 😁
İnş şans bu kez qülecek hissediyorum 😁Parayi vurursak senide kibrisa götürücem
Hahaha 😃 kmarhanede herşey bwdavaztnİnş şans bu kez qülecek hissediyorum 😁
Gidersem bida dönmem ama 😂
Her akşam aciyordum ağa yemekten sonra .. hanım çocuk ne bu diyordu 1_2 gün geçti aç hadi diziyi diyorlar .. sonra ful izledik hep beraber en az 5 saat izledim günlük@Lugoj @Basketmatik01 burda yazin konu bizimdir 😄 ne filmdi ama dead
İnanilmaz ya aile degilsin ama aileden daha otesin@Lugoj @Basketmatik01 burda yazin konu bizimdir 😄 ne filmdi ama dead
Oradada hızlı bi gumar cevirirz slot deqil bj oynarız 😂😁Hahaha 😃 kmarhanede herşey bwdavaztn
Ben cocu yerini unuttum bile sen yeni yazmanda mı izledin ne baya oldu izleyeliNegan piçi glenn ve abrahami nasil öldürdü,
Ben daha oraya gelmedimNegan piçi glenn ve abrahami nasil öldürdü,
Varya ben boyle saricagini 2 haftada tum sezonu bitireceğimi dusunmemistim, her bolum aksiyon heycan muazzamHer akşam aciyordum ağa yemekten sonra .. hanım çocuk ne bu diyordu 1_2 gün geçti aç hadi diziyi diyorlar .. sonra ful izledik hep beraber en az 5 saat izledim günlük