Konu şampiyonlar ligi dost@Enişte eyvah eyvah
Gördüğünüz gibi Ailem iyi ailedir
Konu şampiyonlar ligi dost@Enişte eyvah eyvah
Enişte şakasız senin çevren vardır bana Sivasta 1 iş ayarlayamazmısınBozkurt’ta bağımlı degılım de bir daldı 2 saattir slot çeviriyo helal dost gerçekten değilmişsin gel artık ikna olduk
İlla işin gücün olur,sadece kötü kalpli akrabalarin diline düşürme kendini,gidersin kiz istemeye arkadan orspuluk edip kumarbaz vermeyin derlerBen evlenemem ki işim yok gücüm yok bana bakacak kız yok zaten
Ne çevresi dost biz çevreyi bırakalı çok oldu seneler önce öyle bir çevre vardı kafamız kopardı selam verirken sonra hepsini dolandırdıkEnişte şakasız senin çevren vardır bana Sivasta 1 iş ayarlayamazmısın
Öyle akrabam yok Çünkü hepsini sildimİlla işin gücün olur,sadece kötü kalpli akrabalarin diline düşürme kendini,gidersin kiz istemeye arkadan orspuluk edip kumarbaz vermeyin derler
Eyvallah abiNe çevresi dost biz çevreyi bırakalı çok oldu seneler önce öyle bir çevre vardı kafamız kopardı selam verirken sonra hepsini dolandırdık
Çok zor ayrıldım zaten, abisi komiser yardimcisydi filan geçen yaz çok buyuk olaylar oldu,bu mk polislerinede her bilgi verilmesi yanlış,herkesin telefon no suna ulaşabiliyorlar, çok uğraştım o mevzudaHatunda masraf aga caliscaksin baska secenek yok
İş bulsam çalışıcam ama bulamıyorumHatunda masraf aga caliscaksin baska secenek yok
Herseyin ofsayt aq ben hep dikkat ediyorum abisi kardesi olandan uzak durcan tek cocuk olcak 😂😂Çok zor ayrıldım zaten, abisi komiser yardimcisydi filan geçen yaz çok buyuk olaylar oldu,bu mk polislerinede her bilgi verilmesi yanlış,herkesin telefon no suna ulaşabiliyorlar, çok uğraştım o mevzuda
İş bulabilirsen kalacak yerli geleyim abiİzmir'e gel her gün milli olursun
Tamam o zaman kaybettiğin bişey yok,bi is bulursun, sonra kız aramaya başlarsın, zaten eşin de artık çalışmak zorunda tek kişi gecinilmiyo,bu olaylardan da elini cekersin gül gibi gecnrsjnÖyle akrabam yok Çünkü hepsini sildim
İş bulamıyorum işte almıyor kimse ortaokul mezunuyum diyeTamam o zaman kaybettiğin bişey yok,bi is bulursun, sonra kız aramaya başlarsın, zaten eşin de artık çalışmak zorunda tek kişi gecinilmiyo,bu olaylardan da elini cekersin gül gibi gecnrsjn
Yaw 4 yılımı skti,oyle ayrılmak kolay olmadı,tam bizim ateşli olduğumuz dönemlerde bi de pandemi oldu tam alıştık yani,cok zor oldu kopmakHerseyin ofsayt aq ben hep dikkat ediyorum abisi kardesi olandan uzak durcan tek cocuk olcak 😂😂
Sende kendini geliştir, açık liseye git,o bitince AÖF e yazil hemen,bi yandan asgarî ücretlj bi iş bulursun cv de olmaya baslarİş bulamıyorum işte almıyor kimse ortaokul mezunuyum diye
Her guzel seyin sonu var aga bitiyo birgunYaw 4 yılımı skti,oyle ayrılmak kolay olmadı,tam bizim ateşli olduğumuz dönemlerde bi de pandemi oldu tam alıştık yani,cok zor oldu kopmak
27 yaşından sonra mıSende kendini geliştir, açık liseye git,o bitince AÖF e yazil hemen,bi yandan asgarî ücretlj bi iş bulursun cv de olmaya baslar
45 yasinda universiye okuyan var la27 yaşından sonra mı
Ulaa gelin harbi ha düzen kuralım 3_5 bilgisayar buluruz parayı ev var varmı harbi gelecekHarbi ev tutar bize kirayi oder aylik erzak getirir