- 7,434
- 3,989
- 113
Donlari ben niye yikiyorum aq memo ask acisi cekiyomus o yikasin 😂😂ahahaha iş ciddiye bindi @Taladro123 da donları yıkar hahagagag
Donlari ben niye yikiyorum aq memo ask acisi cekiyomus o yikasin 😂😂ahahaha iş ciddiye bindi @Taladro123 da donları yıkar hahagagag
Temizlik sıkıntı mk,o kadar erkeğin olduğu ortamda bi tane titiz olan yoksa skiliyo ortalikahahaha iş ciddiye bindi @Taladro123 da donları yıkar hahagagag
Sjhshshshshshahahaha iş ciddiye bindi @Taladro123 da donları yıkar hahagagag
Yemek derdiniz yok la, barı bi çamaşır makinesi çalıştırinDonlari ben niye yikiyorum aq memo ask acisi cekiyomus o yikasin 😂😂
gahahahhahHbksjzh cıldırdım hahhaDonlari ben niye yikiyorum aq memo ask acisi cekiyomus o yikasin 😂😂
Bozkurt kadin tutar ak haftada bjr gelsin yeterTemizlik sıkıntı mk,o kadar erkeğin olduğu ortamda bi tane titiz olan yoksa skiliyo ortalik
Herkes kumardan başını kaldirmayacagi icin o hareketler olmaz, bozkurt a aga bize para atsana demekten başka bisey demez kimse 😅😅,orada banlayacak adamda olmaz😅😅1 gün özeti herkes böyle kibar şey
2 gün enseye şaplak göte parmak
Ne kibarı dost kumarbazlar sadece dişilere karşı kibardır ona östrojen etkisi denir1 gün özeti herkes böyle kibar şey
2 gün enseye şaplak göte parmak
Bi bakmissin hepimiz fuhustan icerdeyiz aqBozkurt kadin tutar ak haftada bjr gelsin yeter
Karıya sarkmamak lazim amaBozkurt kadin tutar ak haftada bjr gelsin yeter
Biletleri ayarliyor dostAbi artik burda misin bi yaziyosun 2 gun yoksun 😂😂😂 @bozkurt5353
Kanka sen milli ol oyle gel evde yoksa hepimiz tehlikedeyiz aqBen temizlerim evi söz
Memoya uganda bileti alsin aqBiletleri ayarliyor dost
O gelince biz diasari yoksa salabado 27 yillik patlamayi yaoarKarıya sarkmamak lazim ama
Olamıyorum reis daha kız eli tutmadım diyorum sevgilim olmadı nasıl olayım 1denKanka sen milli ol oyle gel evde yoksa hepimiz tehlikedeyiz aq
Kadina veregimiz parayla kupon yaparız 😀Bozkurt kadin tutar ak haftada bjr gelsin yeter