- 14,405
- 4,743
- 113
Özgüvenim ve tipim yok abiSebep nedir dost tam olarak özgüven mi yok tip mi müsait değil sence kilo falan var problem mi yapıyon insan para üstü alırken kasiyer e değer yine değer bir dişiye
Özgüvenim ve tipim yok abiSebep nedir dost tam olarak özgüven mi yok tip mi müsait değil sence kilo falan var problem mi yapıyon insan para üstü alırken kasiyer e değer yine değer bir dişiye
haykırdım adamın cevabına evi inlettim aw aggahahHahsgahahahabha adam ceza yatmis adam amk joe ne diyosun
Ama İzmir'e gelsin günde 3 kere ümit 3 kere a milli olurhahahahhHabHbBg
dost gokce ne alaka senin isimde cidden söylemen gokce sandım seniAma İzmir'e gelsin günde 3 kere ümit 3 kere a milli olur
foto at dost karat verelimÖzgüvenim ve tipim yok abi
Yaşamadığımız ne kaldı ki bir intihar edemedik ona da emin adımlarla yürüyoruzBazı yaşanmışlıklar var galiba
Niye kral orda sıraya mı girdi kizlarAma İzmir'e gelsin günde 3 kere ümit 3 kere a milli olur
Buna hazir degilimfoto at dost karat verelim
Nude falan atar simdi aqBuna hazir degilim
Kardeşim ismim Barış bwnim kardeşim ile aynı hesabı kullaniyozanladin sen onudost gokce ne alaka senin isimde cidden söylemen gokce sandım seni
he kardeşin gökçe tm dost anladımKardeşim ismim Barış bwnim kardeşim ile aynı hesabı kullaniyozanladin sen onu
Burda kizlar freespin bilader yüzde 80 i bitchNiye kral orda sıraya mı girdi kizlar
Karılar tipe bakmaz bir yaştan sonra ama para şart para olursa özgüvenle yakalarsın elbetÖzgüvenim ve tipim yok abi
O da silahla anca, diğer türlü yarıda kalirsa rezillik, gerçi silaha verilcek para varsa da kumar oynamak daha mantıklıYaşamadığımız ne kaldı ki bir intihar edemedik ona da emin adımlarla yürüyoruz
Cocugun sansina 0.5 kuruslik spin cikar aqBurda kizlar freespin bilader yüzde 80 i bitch
Adam bir tek nefes alip veriyo enisteKarılar tipe bakmaz bir yaştan sonra ama para şart para olursa özgüvenle yakalarsın elbet
Karıların sistemi bizim gibi çalısmıyor vicdansız bitch onlar
foto at dost karat verelim
İzmir’de yaşamasak bilecegız dost üniversiteli kızların çoğu verici zaten çalışıp meslek sahibi olmuş kız bulmak mesele kalanı easy peasy JapaneseBurda kizlar freespin bilader yüzde 80 i bitch
Hey gidi lisede ki sevgilimin ismi gökçe ydi,of bu gece çok duygusal geçiyor benimhe kardeşin gökçe tm dost anladım