Futbolcu bul dost bunların hepsi basketçi beceremiyorKim yapcak rolling bitti mi öteki
Öneri enişte
Futbolcu bul dost bunların hepsi basketçi beceremiyorKim yapcak rolling bitti mi öteki
Sonunda sıktırcan topuğuna haBedava ruhsatsiz silah bulursam belki konu açılır, internette okuyanlar burada konumu açar belki
Toledi yapsın bu sefer mehmet %1 le oynuo 😀Toledi sen mi mehmet mi karar verin
Ben yapayim erkenden sabah isim.var yaToledi sen mi mehmet mi karar verin
Ben hemen katlıyim sonra devam ederiz toleyle 😅😅Toledi sen mi mehmet mi karar verin
biz yanına gelecez dioz adam ilk gün bize sıkarSonunda sıktırcan topuğuna ha
Laaaaa toledi mi sende mi 😂😂😂😂Toledi yapsın bu sefer mehmet %1 le oynuo 😀
O şans donucek bi kerede 😅😅Toledi yapsın bu sefer mehmet %1 le oynuo 😀
Ortak yapsinlar abi olmadiToledi sen mi mehmet mi karar verin
Kanka ben atayim sabah 7 de annemi almaya gidcem yaBen hemen katlıyim sonra devam ederiz toleyle 😅😅
Kumarbazın totemi bitmez dost şans döndü diye diye pamuğu tıkayacaklarAynı anda farklı mesajlarda bitch yazdık büyük başarı sans dondu kupon yapin
Kafaya sikarsan Okey 😅😅Sonunda sıktırcan topuğuna ha
tam şöyle yapım 2 mizr versin aynı maça oynayın altlı üstlüO şans donucek bi kerede 😅😅
Maçları biz verdik dost olcak o kadarEnişte @Novasky gene forumda döktürüyor
Futbolcu benim yarın öğlen şov yapcaz rahat olunFutbolcu bul dost bunların hepsi basketçi beceremiyor
Öneri enişte
Ben seçeneklerde bile yokum işte öyle kadersüüzmToledi sen mi mehmet mi karar verin
Tamam at, @bozkurt5353 ama geç oldu deme toleden sonra bana yaptır beKanka ben atayim sabah 7 de annemi almaya gidcem ya
Yaw zaten kazanç olursa herkese dağıtılıyorBen seçeneklerde bile yokum işte öyle kadersüüzm
Roll?Sonunda sıktırcan topuğuna ha
Tamam sagol canim sana pantulllll alacammmmmTamam at, @bozkurt5353 ama geç oldu deme toleden sonra bana yaptır be