- 14,404
- 4,743
- 113
Bilmeyen taş olur beEnişte senin ilk yarı bahsinden minimum 4 oranları çerez gibi tutturduğun zamanları eskiler bilir. Bozkurt hatayı seni ilk sıraya koymayarak yapmış
Bilmeyen taş olur beEnişte senin ilk yarı bahsinden minimum 4 oranları çerez gibi tutturduğun zamanları eskiler bilir. Bozkurt hatayı seni ilk sıraya koymayarak yapmış
Surekli islem vaarsa oluyor arada boyle cuzdanlardaPapel mi çıktı bide .. yav bugün şu parzula ile uğraştım amkk adamları parayı hesaba geçirmedi ne şerefsiz bunlarr bı 25k bı 10k yükledim gecirmedi hesaba paraya el koydu ipneneeler.. aradım ulen para nerde dedim yok evrak falan fistan istediler ulen dedim kendi bankam kendi adım benim paramı çöktün
Önerin var mı abiBöyle müzikler dinlersen sülaleyi de temizlersin dost
Bu kadar övdün yatır bi 1000 lik te gösterelim onlara dost bu sporu kim daha iyi yapıyorEnişte senin ilk yarı bahsinden minimum 4 oranları çerez gibi tutturduğun zamanları eskiler bilir. Bozkurt hatayı seni ilk sıraya koymayarak yapmış
Sonra yüklediler işimin arsinda bide bunlar çıktı sabahPapel mi çıktı bide .. yav bugün şu parzula ile uğraştım amkk adamları parayı hesaba geçirmedi ne şerefsiz bunlarr bı 25k bı 10k yükledim gecirmedi hesaba paraya el koydu ipneneeler.. aradım ulen para nerde dedim yok evrak falan fistan istediler ulen dedim kendi bankam kendi adım benim paramı çöktün
payfix yokmu sendePapel mi çıktı bide .. yav bugün şu parzula ile uğraştım amkk adamları parayı hesaba geçirmedi ne şerefsiz bunlarr bı 25k bı 10k yükledim gecirmedi hesaba paraya el koydu ipneneeler.. aradım ulen para nerde dedim yok evrak falan fistan istediler ulen dedim kendi bankam kendi adım benim paramı çöktün
Enişte bu gece 100e 7500 alacam yarın şova başlayacazBu kadar övdün yatır bi 1000 lik te gösterelim onlara dost bu sporu kim daha iyi yapıyor
Kadifeden kesesi dinlicen dost terapi gibiÖnerin var mı abi
Ulee nerdesin yedin benim 2500 ü nasıl da geldin hemen slotlar yedi beni sizin napcaz böyle@bozkurt5353 Bey Nba Uzmanı Bir Üyemiz Varmı Uyumadan Ufak Bir Rolling İzleyelim
100 e 7500 veren nedir dostEnişte bu gece 100e 7500 alacam yarın şova başlayacaz
Iyi bariSonra yüklediler işimin arsinda bide bunlar çıktı sabah Ekli dosyayı görüntüle 456151
Limitler dolu papara payfixpayfix yokmu sende
Ben ben@bozkurt5353 Bey Nba Uzmanı Bir Üyemiz Varmı Uyumadan Ufak Bir Rolling İzleyelim
OfSana gündüz bakamıyorum pek
Olm bu nasil destek la. Halkin icinden icimizden biri@bozkurt5353 Bey Nba Uzmanı Bir Üyemiz Varmı Uyumadan Ufak Bir Rolling İzleyelim
Oyuncu bahsi enişte, günün kilise maçları hepsi100 e 7500 veren nedir dost
Bol sanslar olsun