- 56,763
- 31,010
- 113
Senin icin papeli actik dost limitlerin doldu diye ayrica bets10 grupta 50 yatirima 1000 tl bonus var papelden yatirirsanBen gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slotta
Senin icin papeli actik dost limitlerin doldu diye ayrica bets10 grupta 50 yatirima 1000 tl bonus var papelden yatirirsanBen gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slotta
Oha abartmaTedavi olmam lazım flsiba bazen annemi babamı kesesim geliyor geceleri
Yok ebeninTedavi olmam lazım flsiba bazen annemi babamı kesesim geliyor geceleri
Senin kisi hangisi abi leopar diye tahmin ediyorumBurda herkesin farklı seviyelerde bozuk burda sağlam 2 tane adam bulamazsın herkesin bozuk siyah kuşak var mavi var transparan leoparlısı var hepsinden var
Ya bi git aw iyice Deli ettin kendiniTedavi olmam lazım flsiba bazen annemi babamı kesesim geliyor geceleri
Evi temizlerim derken gaye başkaymış dostOha abartma
Yoo gerçek 1 sayıdan basketten yatınca kesesim geliyor kör testere ileOha abartma
Bizim ki kara kuşak zindan karası gece oldu sanma çıkardık diye çöktü karanlıkSenin kisi hangisi abi leopar diye tahmin ediyorum
Yok bunu almayak eve zaten bizim içinde böyle düşünür buEvi temizlerim derken gaye başkaymış dost
Dost bizi görmezden geliyor bu Bozkurt zamanında tokatladık galiba onu isim değişmişEnişte roll mü yapacak, yapacaksa uykusuz kalmaya değer
Onlar mi son saniye basketi kaçırıyorYoo gerçek 1 sayıdan basketten yatınca kesesim geliyor kör testere ile
Bunu eve almiyoz la bahcede kalsinYoo gerçek 1 sayıdan basketten yatınca kesesim geliyor kör testere ile
Benden sana gelsin eniştemBizim ki kara kuşak zindan karası gece oldu sanma çıkardık diye çöktü karanlık
Sen dışarda kafayı yedim diyorsun birini vurcam diyorsun ya hapishanede timarhanelik olursun akıllı ol kardesSenin mi daha bozuk benim mi abi
Papel mi çıktı bide .. yav bugün şu parzula ile uğraştım amkk adamları parayı hesaba geçirmedi ne şerefsiz bunlarr bı 25k bı 10k yükledim gecirmedi hesaba paraya el koydu ipneneeler.. aradım ulen para nerde dedim yok evrak falan fistan istediler ulen dedim kendi bankam kendi adım benim paramı çöktünSenin icin papeli actik dost limitlerin doldu diye ayrica bets10 grupta 50 yatirima 1000 tl bonus var papelden yatirirsan
Enişte senin ilk yarı bahsinden minimum 4 oranları çerez gibi tutturduğun zamanları eskiler bilir. Bozkurt hatayı seni ilk sıraya koymayarak yapmışDost bizi görmezden geliyor bu Bozkurt zamanında tokatladık galiba onu isim değişmiş
Alamadın mı abi yoksaPapel mi çıktı bide .. yav bugün şu parzula ile uğraştım amkk adamları parayı hesaba geçirmedi ne şerefsiz bunlarr bı 25k bı 10k yükledim gecirmedi hesaba paraya el koydu ipneneeler.. aradım ulen para nerde dedim yok evrak falan fistan istediler ulen dedim kendi bankam kendi adım benim paramı çöktün
Papeli fakirler açıyor,o adam bilemezSenin icin papeli actik dost limitlerin doldu diye ayrica bets10 grupta 50 yatirima 1000 tl bonus var papelden yatirirsan
Böyle müzikler dinlersen sülaleyi de temizlersin dostBenden sana gelsin eniştem