- 3,376
- 5,479
- 113
Ben gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slottaAga toleden sonra benim he, kağıt yazıp evde panona as unutma
Ben gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slottaAga toleden sonra benim he, kağıt yazıp evde panona as unutma
Gelcek acele etme gelir zaman var dahaBana sıra gelmiyor finito
Tebrikler abiBen gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slotta
Tamamdır abiGelcek acele etme gelir zaman var daha
Yav psikolojin bozukEyvallah enişte bu gidişle ben 2 seneyi görmem çok pis daralıyorum ya birini öldürürüm yada kendimi
İyi çöp olunca slottan çıkmış oluyor acsii 😅😅Ben gitcem şimdi slota yapın işte biraz yakaladım slotta
mlsfSeytan burada mi @JoeQuanqa
Şeytandan Bol ne var buyurun yardımcı olayımSeytan burada mi @JoeQuanqa
Senin mi daha bozuk benim mi abiYav psikolojin bozuk
Ölmek kolay mı hastane bahçesinde bi alkolikle tanıştım
Hastane içine girip dezenfektan dolduruyo su şişesine onu içiyor
Bırakamıyom diyor bir gün atlamış 2. Kattan kafa üstü aşağı yine ölmedim diyo hala içiyoruz
Yaw senin profil foton iri memeli kadın değil miydi daha evveldenŞeytandan Bol ne var buyurun yardımcı olayım
BşYaaaaaa hakkkk
EvetYaw senin profil foton iri memeli kadın değil miydi daha evvelden
Bu psikoloji problem dostEyvallah enişte bu gidişle ben 2 seneyi görmem çok pis daralıyorum ya birini öldürürüm yada kendimi
vur masayaYaaaaaa hakkkk
Tedavi olmam lazım flsiba bazen annemi babamı kesesim geliyor geceleriBu psikoloji problem dost
Burda herkesin farklı seviyelerde bozuk burda sağlam 2 tane adam bulamazsın herkesin bozuk siyah kuşak var mavi var transparan leoparlısı var hepsinden varSenin mi daha bozuk benim mi abi
Buda güzel bayrak filan da,onu da yapsana geri gözümüz açılıyordu