- 17,162
- 6,128
- 113
Bol şanslar dostlar
40 spin ekliyor kazancı 35kat çeviriyor sonra birde %100 bonus mu ekliyorCevrimli de çok çektim bu bonuslarda hergun alırım hepsini
O başka site daha burdan almadım bugünDaha deminki attığın inş bonus değildi abi çünkü maks 4k çektiriyormuş
200 TL yatiriyorsun srerling oyunda 40 spin veriyor . 10 betten .. gelen kazanc 35 kat çevrim ben çok çevirdim cektim40 spin ekliyor kazancı 35kat çeviriyor sonra birde %100 bonus mu ekliyor
24 saat olsun diye bekliyorum alicam gene bonuslari.. elbet birini çekerimDün gece çekmişim bunu Ekli dosyayı görüntüle 456782
20 bet diyor abi kurallarda200 TL yatiriyorsun srerling oyunda 40 spin veriyor . 10 betten .. gelen kazanc 35 kat çevrim ben çok çevirdim cektim
Spin alımı serbest.. pragmatik de istediğin oyunu oyna.. ama ben genelde hep spin verilen oyunda kaldım hep spin aldımAynj oyunda devam edicez demi spin satjn alim serbest mi
Maks 4000 diyor kuralalrdaDün gece çekmişim bunu Ekli dosyayı görüntüle 456782
Ne bileyim 20 bet mi 10 mu .. hepsi değişik baya var her oyunda farklı bet20 bet diyor abi kurallarda
TmmdirSpin alımı serbest.. pragmatik de istediğin oyunu oyna.. ama ben genelde hep spin verilen oyunda kaldım hep spin aldım
Ben 6k çektim bilmemMaks 4000 diyor kuralalrda
Ben başka bonus alıp çektim en attaki bonus tü sanırım dede mi neMaks 4000 diyor kuralalrda
Her oyunun Max çekimi farklıBen başka bonus alıp çektim en attaki bonus tü sanırım dede mi ne
TmmdirHer oyunun Max çekimi farklı
Alicak simdi seni oyuna 17.spinde20 bettten ceviriyoz
Hadi bol şanslar Cevri bakalım sizi slota alıştıcam artık