Dedeyi bir gün domaltıp bastonuyla skmeyen namerttir dostDede asayı yağlamış bekliyor kim gelecek diye
Dedeyi bir gün domaltıp bastonuyla skmeyen namerttir dostDede asayı yağlamış bekliyor kim gelecek diye
O bizi hadım etti cüke cüke daha kalkmaz alettDedeyi bir gün domaltıp bastonuyla skmeyen namerttir dost
Sugar uzun vadede adamin ocagini sondurur abi .Spine kolay girsede kazanan görmedim o spine kolay girdiği için cezbediyor insanları ama boktan oyun.. ben hiç sevmem hiç oynamam eskiden oynardım yok daha girmem . Girdiğim oyunlar barbarossoo.. x Max swet. Sugar.. normal sert.. Athena bide
Dedenin hep sikecegini bile bile böyle bi cümle neden kurdunkiDedeyi bir gün domaltıp bastonuyla skmeyen namerttir dost
Sonuna kadar destekliyorum eniştem seniDedeyi bir gün domaltıp bastonuyla skmeyen namerttir dost
Bol şanslar reisGidicem slota şimdi
Salobaloya veririz dost o dedeyi göbek deliğinden bile yapar bol şans SaloO bizi hadım etti cüke cüke daha kalkmaz alett
Spin saklama bilen varmı logo sağlam iş lazım kasa büyük .. bı yerde Max çekim 10 kattı bizim kasa 20 kat olduSugar uzun vadede adamin ocagini sondurur abi .
Aslinda para hacksaw saglayisinda da iste alismisiz hep bir pragmatigtir gidiyo
Geçmiş olsunGitti bile satjn almalar hep. FisEkli dosyayı görüntüle 456793
Sağlık olsun şans yok demekGitti bile satjn almalar hep. FisEkli dosyayı görüntüle 456793
Var ozelden yaziyorumSpin saklama bilen varmı logo sağlam iş lazım kasa büyük .. bı yerde Max çekim 10 kattı bizim kasa 20 kat oldu
6 yıldır rulet oynuyorum rulete bıraktığım para kadar para bıraktım dedeye 1 senede dostDedenin hep sikecegini bile bile böyle bi cümle neden kurdunki
Satın alma abi farklı sağlayıcılarda elle spine giren oyunlarda spine gir bırak anca öyle anlamazlar belkiSpin saklama bilen varmı logo sağlam iş lazım kasa büyük .. bı yerde Max çekim 10 kattı bizim kasa 20 kat oldu
Biz spordan devam agaGitti bile satjn almalar hep. FisEkli dosyayı görüntüle 456793
Zevk meselesi insan zevk alıyor demek alışıyor bı dönem sonraDedenin hep sikecegini bile bile böyle bi cümle neden kurdunki
Slot bana hic gelmiyirSağlık olsun şans yok demek
Yazın bilinen yöntemleriVar ozelden yaziyorum