- 7,434
- 3,989
- 113
Ufak paralarla slot cok zor abi extra sans lazimHadi bol şanslar Cevri bakalım sizi slota alıştıcam artık
Ufak paralarla slot cok zor abi extra sans lazimHadi bol şanslar Cevri bakalım sizi slota alıştıcam artık
SevmiyomHadi bol şanslar Cevri bakalım sizi slota alıştıcam artık
Bol şanslar reis
Bende oynuyorum 200 TL atıp deniyorum şans bu bı denk gelir çekersin 4kUfak paralarla slot cok zor abi extra sans lazim
Oyle tabiki ama farmdan girmek var satın almak var . Farmda girebiliyosan oyuna kralsinBende oynuyorum 200 TL atıp deniyorum şans bu bı denk gelir çekersin 4k
Spin al hep kasa ileBiz zatwn slotcuyuzda bizi sevmez pek Ekli dosyayı görüntüle 456789
Yapıştır 500 satın alBiz zatwn slotcuyuzda bizi sevmez pek Ekli dosyayı görüntüle 456789
Simdi gir splasa 8 tl den farmlaBiz zatwn slotcuyuzda bizi sevmez pek Ekli dosyayı görüntüle 456789
Ben normal slot oyununda hep farm atarım fakat bu sitenin bonuslari da hep kasanın hepsi ile spin aldım çok güzle kâr yaptı bu site bende bu bonuslarda.. maxsimum 1500 yatırım olur hepsini alsan bonuslarin .. biri denk gelse yeterOyle tabiki ama farmdan girmek var satın almak var . Farmda girebiliyosan oyuna kralsin
Dede yok mu dede
Bırakın balıkçı işini para sugar yada swet bonanzo x Max da.. balıkçı oynayıp kar eden görmedimSimdi gir splasa 8 tl den farmla
Dede asayı yağlamış bekliyor kim gelecek diyeDede yok mu dede
Var enişteDede yok mu dede
En kolay spine giren oyun abi benim en nadide oyunum 😂Bırakın balıkçı işini para sugar yada swet bonanzo x Max da.. balıkçı oynayıp kar eden görmedim
Valla gece gece kizi iyi gider dedik enisteDede yok mu dede
Bana 1 aydır vermiyor dede 1 aydır hiçbirsiteden çekimim yok hep alıyor dede 😪Dede asayı yağlamış bekliyor kim gelecek diye
Dede yi rüyalandırmayın gece gece dost bırakın uyusunValla gece gece kizi iyi gider dedik eniste
Spine kolay girsede kazanan görmedim o spine kolay girdiği için cezbediyor insanları ama boktan oyun.. ben hiç sevmem hiç oynamam eskiden oynardım yok daha girmem . Girdiğim oyunlar barbarossoo.. x Max swet. Sugar.. normal sert.. Athena bideEn kolay spine giren oyun abi benim en nadide oyunum 😂