- 56,727
- 30,922
- 113
HeeAsayı kaldırıyo dost dedenın
HeeAsayı kaldırıyo dost dedenın
Aynen dost araya bir saat mola 20 ye kadar yolu varMaşallah çeşme gibi hoyrat mı bu
Forum adi gecirmedim kikral forum adı geçirmessek yasakmıs ben sildimde
Geciktirici dost öyleymiş bizde yeni öğrendik
Isim niye yazmimUla explo isim yazma . Ne adamsın sen. Adminler uyardı daha önce . İçinde tut. Hele diyorum bu .explo gözükmüyor. Meğer banliymis 😊😀😊
Roll yaptirmican mjSağol fatih aldık bı kere yedik ekmeğini oranın
Bende oyle tahmin ettim sen kaldirici diyince şasirdim 45 yaşa gerek olmaz herhaldeGeciktirici dost öyleymiş bizde yeni öğrendik
500x i geciktiriyor dede bu yüzden
Geciktirici ye ihtiyacımız yok dost 31forever nerde trak orda bırakBende oyle tahmin ettim sen kaldirici diyince şasirdim 45 yaşa gerek olmaz herhalde
Bende 12 dk lik video açıp duş alayım
Ertuğrul abi de hasar çok, dişler de dökülmüştü,dalga da sorunlu, kumardaki kazanç ayakta tutuyor onuBende oyle tahmin ettim sen kaldirici diyince şasirdim 45 yaşa gerek olmaz herhalde
45 dakika soluksuzGeciktirici dost öyleymiş bizde yeni öğrendik
Abi onercegin tek atımlık video var mi sen gelene kadar bende duş alayimEşeğe Tecavüze Suç Üstü "KARI YOK ŞEYTANA UYDUM"
KÜTAHYANIN ALTITAŞ İLÇESİNE BAĞLI ÇAYIRBAŞI KÖYÜNDE KADİR KOCADAĞ EŞEĞE TECAVUZ ETTİyoutube.com
Yapacak varRoll yaptirmican mj
Sabun kullanmiyom ucunu yakiyoMemo sabunu hazirladin mi 😂😂😂 @mehmetinho
Abi bana lazım olur mu sence hiç yapmadım yaGeciktirici dost öyleymiş bizde yeni öğrendik
Enişte mi reisYapacak var
Bilin bakalim kim😍Yapacak var
Naneli şampuan deneSabun kullanmiyom ucunu yakiyo
İlkinde heyecan dan geç gelirsin zatenAbi bana lazım olur mu sence hiç yapmadım ya