- 14,446
- 7,860
- 113
Niye laYokluk harbi cok kotu yav
Niye laYokluk harbi cok kotu yav
Bende denesem miAbi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baska
Bana bak sende en az ana babasını kesmek isteyen kadar sapıksın ama senin ilgi alanın farklı dost en güzeli hacı Şakir zamanında en çok satan sabun oyduAbi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baska
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 457302
Adım 1. KaSa 1k olursa duracagiz
Dene cok eğlenceli ucuz hemdeBende denesem mi
5 taneKonuyu degiselim real macjnda ne gol cikti be
5litrelik pet mi ule millet 20lt damacana kullanıyor seninki temelli pipi kalmışAbi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baska
Mehmet konuyu kapattiracan sus yav bu neeeAbi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baska
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 457302
Yaw napak herşey ateş pahası, vpn bile çoğu paraliBana bak sende en az ana babasını kesmek isteyen kadar sapıksın ama senin ilgi alanın farklı dost en güzeli hacı Şakir zamanında en çok satan sabun oydu
Ula boş mezar bulsan. Atlaycan işin gücün beleş nerde ordasin la kral. Gel rolling varRoll yaptirmican mj
Yok sampuan,sabun öneriyorlar ondan dedimMehmet konuyu kapattiracan sus yav bu neee
Sen vermissin ya rollingi abiSigara içmeden de olmuyor .. kim yapıyordu rolling ne oldu
Başladı 2.yarıEkli dosyayı görüntüle 457302
Ddd8 e vermişsin abi galiba o başladıSigara içmeden de olmuyor .. kim yapıyordu rolling ne oldu
Kalınlığı 5 litre kurtarıyor napak, o kadar kalın yokk malzeme5litrelik pet mi ule millet 20lt damacana kullanıyor seninki temelli pipi kalmış
bolşansEkli dosyayı görüntüle 457302
Kufur ettirmeUla boş mezar bulsan. Atlaycan işin gücün beleş nerde ordasin la kral. Gel rolling var
Helal dost memlekette kime sorsan enine boyuna 25 cm demek ki senınde sınavın buKalınlığı 5 litre kurtarıyor napak, o kadar kalın yokk malzeme