- 14,404
- 4,743
- 113
EnişteBilin bakalim kim😍
EnişteBilin bakalim kim😍
Sen karıyı ortamı ayarla 5 tane ver 5 i nede 45 dk arka arkaya atmayan enişte namerttir45 dakika soluksuz
Sence ben kaç tane atarım reia 1 gecede hiç yapamadım yaİlkinde heyecan dan geç gelirsin zaten
Millet maç önerir bizim ki naneli şampuan 😅,daha yakar oğlum oNaneli şampuan dene
Enişte 1ini bana versen hiç yapamadım belki olur bu sefer 💖Sen karıyı ortamı ayarla 5 tane ver 5 i nede 45 dk arka arkaya atmayan enişte namerttir
Balkan şampiyonluğumuz var dost bizim johnny le kaldık finale eledim onu
Hiç yapmayana lazım olur bu kardeşim sana dokunsalar ağlarsın hemenAbi bana lazım olur mu sence hiç yapmadım ya
Dedeye gitmeden kullan soluğunu kesersin bayılna kadar vurAbi bana lazım olur mu sence hiç yapmadım ya
Enişte mi severizzYapacak var
3-4 atarsın bulmuşken ilk ya,hemde kendini tanırsın diye rahat bırakmazsin kariyiSence ben kaç tane atarım reia 1 gecede hiç yapamadım ya
Abi tahminime göre ben 30 snde ağlarımDedeye gitmeden kullan soluğunu kesersin bayılna kadar vur
Gaza geldim3-4 atarsın bulmuşken ilk ya,hemde kendini tanırsın diye rahat bırakmazsin kariyi
Veremem dost bizim kültürde orspu bile paylaşılmaz sana başka orspu buluruzEnişte 1ini bana versen hiç yapamadım belki olur bu sefer 💖
Dalin kullan göz yanmazSabun kullanmiyom ucunu yakiyo
Eyvallah abi sağolsun düşündün beniVeremem dost bizim kültürde orspu bile paylaşılmaz sana başka orspu buluruz
Abi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baskaDalin kullan göz yanmaz
Buyur dost ne lazımEnişte mi severizz
Yokluk harbi cok kotu yavAbi ben balon sisiriyorum 2 tane küçük, ortasına beş litrelik petin ağzını kesip koyuyom, şişenin agzina da islanmis pamuk dolduruyorum,balon lar popo gibi oluyo, şişe agzida kuku gibi oluyo,5 TL maliyeti oluyo bana,bu fiyata bişey bulamam baska