- 7,434
- 3,989
- 113
HmmmmArtık midem bulanıyor beyler şımarmayın şakalar yapmayın burda forumda en komiği benim en iyi şakayıda ben yaparım yani siz yapınca komik olmuo lütfen
HmmmmArtık midem bulanıyor beyler şımarmayın şakalar yapmayın burda forumda en komiği benim en iyi şakayıda ben yaparım yani siz yapınca komik olmuo lütfen
Her Zaman@Kumbarabet Destek buralardamisin
bu dağıtımda burdan olcaksa kanka beni çıkar kustumu yutmam ben.@Kumbarabet Destek buralardamisin
@Enişte sen misin cik hesaptanArtık midem bulanıyor beyler şımarmayın şakalar yapmayın burda forumda en komiği benim en iyi şakayıda ben yaparım yani siz yapınca komik olmuo lütfen
bunu demen Joe yi üzdü joe mutsuz joe hüzünlüYok yazı siyah oldu kumbarabet etiket atamadım boşluk atayım dedim duzeltemddin yazıyı
Aga banada ekletebilirmisin frebet@Kumbarabet Destek buralardamisin
sana ekletelim ödül hep konudasinHer Zaman
Sitede sorun mu var para yatırımı olmuyor.. parazula ile deniyorum dönüp duruyor SMS de geliyor giriyorum ama siteye gelmiyor para..Her Zaman
Para konusu açılırsa kumbara kumbaralar parayı dimi dost 😁Her Zaman
kesin parayı kundakladılar kumbarayaSitede sorun mu var para yatırımı olmuyor.. parazula ile deniyorum dönüp duruyor SMS de geliyor giriyorum ama siteye gelmiyor para..
Parzula hesabına da bakmadım eksildimi diye bı bakayımkesin parayı kundakladılar kumbaraya
Üye değilim davet bonusu varmıHer Zaman
o zaman eksilmedi bak yaParzula hesabına da bakmadım eksildimi diye bı bakayım
Kaçıncı multi dostÜye değilim davet bonusu varmı
Eksilmemiş demek sitede yada SMS de sorun varParzula hesabına da bakmadım eksildimi diye bı bakayım
Abi telefonu kapat aç düzelir benceEksilmemiş demek sitede yada SMS de sorun var
Bi bonus eklermisiniz lutfenHer Zaman
Parazula yöntemi aktif şuan sorun yok kontrol ettirdimEksilmemiş demek sitede yada SMS de sorun var