- 27,641
- 22,897
- 113
Görmezden geliyosun beni helalParazula yöntemi aktif şuan sorun yok kontrol ettirdim
Görmezden geliyosun beni helalParazula yöntemi aktif şuan sorun yok kontrol ettirdim
Deneyeyim birdaha ekleme olacak arkadaşlara yükleme yaparsam..Parazula yöntemi aktif şuan sorun yok kontrol ettirdim
Uçak modu yap aç kapa düzelmezse sully kesin beddua etmiştirEksilmemiş demek sitede yada SMS de sorun var
Tmm la bir kere yazdin yaTeli açıp kapatırsan düzeleceğine inanıyorum abi
JfhdhdjfkfjfjfTmm la bir kere yazdin ya
He ya taklidimi yapııo paso bu salo yu da enn son sıkıştırıp kıstırıpTmm la bir kere yazdin ya
@Kumbarabet Destek sitenize üye değilim üye olayım bi bonus ekletin size zahmetParazula yöntemi aktif şuan sorun yok kontrol ettirdim
Bol şans dost@Enişte sen misin cik hesaptan
helal dost
Tabi hemen ekliyorum. Lütfen bekleyiniz...@Kumbarabet Destek sitenize üye değilim üye olayım bi bonus ekletin size zahmet
Ben Halledeyim miBu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
Sans mi o neBol şans dost
1973808853Bu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
Bakayım abi 1 dkBu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
Topla idleri tmmBen Halledeyim mi
Ne dedi kaçırdım dmlehelal dost