- 32,036
- 15,793
- 113
tmBu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
tmBu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
ErkekkBen Halledeyim mi
neyi kaçırdın la bende görmedim ki ne dediniNe dedi kaçırdım dmle
ben atmıyorum tşkler nedeni belli.Topla idleri tmm
Noldu burda görmedim sayılık mı yaptı biri desin
Stas dede 2 var. İçtima alır 8 kişi asker beğendi 😀😁😁😊😉Bu işi becerecek kim var şu benim mesajı beyeni atanlardan ID alsın 1 kişi
sana küfretmiş raporladım dost raat olNoldu burda görmedim sayılık mı yaptı biri desin
Yanii sayilir sponsor site şikayeti acmak yasak destek basligina yazmak gerek o konu acmis ve konu kapatilincada arpaniz kesilecek diye mi falan yazmis yönetimeNoldu burda görmedim sayılık mı yaptı biri desin
Nerde niye?sana küfretmiş raporladım dost raat ol
ne bilim nerde kanka silmişler hemen görmedim 😖Nerde niye?
@Enişte de varTaladro123
JoeQuanqa
Gokce25
SULLY
AnosValous
Butragueno
Ddd8
Mehmetinho
GedsonFernandes
Ve Salobalo12 konuyu beğenenler abi bana özelden mi atsınlar hepsini toplayıp sana atayım? @bozkurt5353
Beni siler misin dostumTaladro123
JoeQuanqa
Gokce25
SULLY
AnosValous
Butragueno
Ddd8
Mehmetinho
GedsonFernandes
Ve Salobalo12 konuyu beğenenler abi bana özelden mi atsınlar hepsini toplayıp sana atayım? @bozkurt5353
Yok yazdim benNerde niye?
Akşam bide burda maç falan veriyordu şaklaban konu banı attirayim onaYanii sayilir sponsor site şikayeti acmak yasak destek basligina yazmak gerek o konu acmis ve konu kapatilincada arpaniz kesilecek diye mi falan yazmis yönetime
Mesajı beğenenleri yazdım reis varmıydı özür dilerim o zaman
Aynn sana atsınlar ID özelden bana ilet karışmasın burasıTaladro123
JoeQuanqa
Gokce25
SULLY
AnosValous
Butragueno
Ddd8
Mehmetinho
GedsonFernandes
Özür dileme sık sık konuda aktif olanlar işteMesajı beğenenleri yazdım reis varmıydı özür dilerim o zaman
ben yokumTaladro123
JoeQuanqa
Gokce25
SULLY
AnosValous
Butragueno
Ddd8
Mehmetinho
GedsonFernandes
Dostum sen kac ayliksin zaten dm atildiMesajı beğenenleri yazdım reis varmıydı özür dilerim o zaman