- 3,376
- 5,479
- 113
Toledo tolayacak dur senAynn sana atsınlar ID özelden bana ilet karışmasın burası
Toledo tolayacak dur senAynn sana atsınlar ID özelden bana ilet karışmasın burası
Tamam abi özür dilerim tekrar ama adam mesajı beğenenler demiş ben nabayım suçlu ben oldum özür dilerim abi tekrar kusura bakmaÖzür dileme sık sık konuda aktif olanlar işte
bende varımTamam abi özür dilerim tekrar ama adam mesajı beğenenler demiş ben nabayım suçlu ben oldum özür dilerim abi tekrar kusura bakma
Ya toledo sen neden bana devamlı kızıyorsun yardım etmek istedim sadece herkes bana yükleniyor anlamaıdm ki kötü birşey mi yaptım o zaman söyleseydin ben toplucam diyeDostum sen kac ayliksin zaten dm atildi
Degişik kafalardanAkşam bide burda maç falan veriyordu şaklaban konu banı attirayim ona
Gene öteki yerdeydin demi la . Avcıben yokum
Sana demedi ki dost kkafana gore niye topluyon taladroya topla dedi yaTamam abi özür dilerim tekrar ama adam mesajı beğenenler demiş ben nabayım suçlu ben oldum özür dilerim abi tekrar kusura bakma
Bu nedir dost
enişte nakit ödül felanmışBu nedir dost
bende varımTaladro123
JoeQuanqa
Gokce25
SULLY
AnosValous
Butragueno
Ddd8
Mehmetinho
GedsonFernandes
Ve Salobalo12 konuyu beğenenler abi bana özelden mi atsınlar hepsini toplayıp sana atayım? @bozkurt5353
Merhaba Üye Olduktan Sonra Bonus Talep Kısmından Dilerseniz 125 Adet Freespin Dilerseniz 125₺ Freebet Seçerek Deneme Bonusumuzdan Faydalanabilirsiniz@Kumbarabet Destek sitenize üye değilim üye olayım bi bonus ekletin size zahmet
Sana özelden ID atsınlar bana iletBurdan mi atalim id leri ozelden mi @bozkurt5353
TamamdirSana özelden ID atsınlar bana ilet
Uyumuyon demi daha ID vericem birazdan size munkunse bakiye ekleyelim onlaraMerhaba Üye Olduktan Sonra Bonus Talep Kısmından Dilerseniz 125 Adet Freespin Dilerseniz 125₺ Freebet Seçerek Deneme Bonusumuzdan Faydalanabilirsiniz
İlk baştaki mesajında toplayacak kimse var mı dedi sadece yardımcı olmak istedim. Özür dilerim tekrar hata bende.Sana demedi ki dost kkafana gore niye topluyon taladroya topla dedi ya
attımTamamdir
Şartları bilmiyorum ki zordurMerhaba Üye Olduktan Sonra Bonus Talep Kısmından Dilerseniz 125 Adet Freespin Dilerseniz 125₺ Freebet Seçerek Deneme Bonusumuzdan Faydalanabilirsiniz
Nakit bakiyeBu nedir dost