- 14,426
- 4,744
- 113
Ben bilmem patron bilirSaloya dokunmayin vurgun yemis sol yanindan bozkurtun korumasi altinda o 😂
Ben bilmem patron bilirSaloya dokunmayin vurgun yemis sol yanindan bozkurtun korumasi altinda o 😂
Ağır oldu bu 😁Seni gözüm tutmadı
Burasi sohbet kanali bro hersey varMesaj yazma yarışması mi var dostlar
Yazsın başka işi ne yemek var SGK var ortam sıcak yeterBu salobolo zaten her saat 50 mesaj yazıyor. Rekoru Kıran bu olcak 😀😁😁😃😃😯😅😆
Öyle birşey yok olursa haberimiz olsun ona göre hızlanalımMesaj yazma yarışması mi var dostlar
6 yıldır buradayım 8k mesaj yokBurasi sohbet kanali bro hersey var
SGK başladı mı abi benimYazsın başka işi ne yemek var SGK var ortam sıcak yeter
Aman bro yapma bak senin saatin geldi yine galibaÖyle birşey yok olursa haberimiz olsun ona göre hızlanalım
Bu konuda 1 ay dur 100ksın6 yıldır buradayım 8k mesaj yok
Burda takil 2 saate 10 k sin6 yıldır buradayım 8k mesaj yok
Seni harbi sevmedim ha ne selam var ne sabah var dongonun ahırı gibi daldın konuyaAğır oldu bu 😁
Ama çok fark var . Orda bir boşluk verdik . Yani tam full olarak 2022 full oldu. Boşluk vardı .Kim kazaniyo hadi hesapla bakim
Galiba ben Bi çay koyayım en iyisiAman bro yapma bak senin saatin geldi yine galiba
O kadar vakit yok dost iş güçBu konuda 1 ay dur 100ksın
Başladı kontrol et e devletten.. bozkurtddevelt.com dan bakSGK başladı mı abi benim
Hemşeriyiz be abim bana Sivasta bir iş bul merkezdeyim 3 etap tokide oturuyorumO kadar vakit yok dost iş güç
Allah razı olsun yüksek primden yatmış 3 gün baktım sen adamsın.Başladı kontrol et e devletten.. bozkurtddevelt.com dan bak