- 3,376
- 5,479
- 113
Bırak bunu uğraşma bunla bide okul masrafı çıkacak şimdiEn az lise istiyorlar dost yoksa yardımcı olurdum valla
Bırak bunu uğraşma bunla bide okul masrafı çıkacak şimdiEn az lise istiyorlar dost yoksa yardımcı olurdum valla
Ok sildik onuŞu gladuo yok
Sigorta varsa olur reisValla dost kahvede ortacilik yaparım diyorsan orayada aldırırız
Kahvede sigortaaaaaaaa hmmmmSigorta varsa olur reis
Estağfurullah abi alınmam 💖Abi kardesiz. Takiliom ciddi alma tmmi kral .
Yok knka kahvede nerde sigortaSigorta varsa olur reis
Sigortasız çalışamam reisKahvede sigortaaaaaaaa hmmmm
Sigorta şart be abiYok knka kahvede nerde sigorta
Kaç kişi atayım o kadarOk sildik onu
Knka evde duruncada sigorta yokSigorta şart be abi
Senin suan icin yapicagin tek sey iskur tarzi bir yere gidip basvurman evde yatarak olmaz bu is dost o yuzden cik bi gez bakalim vardir mutlaka.yicek ekmegin bir yerdeSigortasız çalışamam reis
6 kisiyiz baska eklenecek yoksaKaç kişi atayım o kadar
Biraz bunalımdayım reis ama en kısa zamanda gideceğim yavaş yavaş düzeliyorumSenin suan icin yapicagin tek sey iskur tarzi bir yere gidip basvurman evde yatarak olmaz bu is dost o yuzden cik bi gez bakalim vardir mutlaka.yicek ekmegin bir yerde
Vayy iyiymisBu arada Trendyol chatteyim beyler yüzde 20 indirim hakkım var lazım olursa haber edin
Bı yere gittiği yok benden çok burda gezen atın ayağına bokkk yapışır elbet derler birşey denk gelir mutlakaSenin suan icin yapicagin tek sey iskur tarzi bir yere gidip basvurman evde yatarak olmaz bu is dost o yuzden cik bi gez bakalim vardir mutlaka.yicek ekmegin bir yerde
S.a 😁Seni harbi sevmedim ha ne selam var ne sabah var dongonun ahırı gibi daldın konuya
Nakite cevirebiliyomuyuz dost 😂😂😂😂😂Bu arada Trendyol chatteyim beyler yüzde 20 indirim hakkım var lazım olursa haber edin
Benim akrbamda o bölümde çalışıyor adı Ayşe tanırsın belkiBu arada Trendyol chatteyim beyler yüzde 20 indirim hakkım var lazım olursa haber edin
650 yetermi ?6 kisiyiz baska eklenecek yoksa