- 56,898
- 31,218
- 113
TmmdrBı iştima al bakalım atayım sana payco dağıtımı yap
TmmdrBı iştima al bakalım atayım sana payco dağıtımı yap
Alonetteyim ben knka orada çalışıyorum cv bırak yardımcı olmaya çalışırımHemşeriyiz be abim bana Sivasta bir iş bul merkezdeyim 3 etap tokide oturuyorum
Sen yakinda gruptakilere belli olsun diye dovme falanda yaptircan inaniyorum . Kartel kuruyoruz nshshsheBaşladı kontrol et e devletten.. bozkurtddevelt.com dan bak
Yemin ederim alobet sandim bahshshshsAlonetteyim ben knka orada çalışıyorum cv bırak yardımcı olmaya çalışırım
Cv ne ki reis valla ben ortaokul mezunuyum daha önce pazarda çalıştım virde toptancıdaAlonetteyim ben knka orada çalışıyorum cv bırak yardımcı olmaya çalışırım
Ohoo başlamadan bitti senin iş dostYemin ederim alobet sandim bahshshshs
Ekmeksiz evden güzel bunun işi. Dün hususî maç yaptım . Şans yk.Yazsın başka işi ne yemek var SGK var ortam sıcak yeter
Dicektim ekle surdan herkese bi 200 😂😂Ohoo başlamadan bitti senin iş dost
Sevgi izi mi dostYemin ederim alobet sandim bahshshshs
En az lise istiyorlar dost yoksa yardımcı olurdum vallaCv ne ki reis valla ben ortaokul mezunuyum daha önce pazarda çalıştım virde toptancıda
Düşünmen yeter teşekkür ederim abiEkmeksiz evden güzel bunun işi. Dün hususî maç yaptım . Şans yk.
Bozkurt abi onu okula yazdirirEn az lise istiyorlar dost yoksa yardımcı olurdum valla
Salo talo ddd8 arslann gedson gladio bozkurt butra bu kadar baska var mi beylerBı iştima al bakalım atayım sana payco dağıtımı yap
Eyvallah abi sağolasın. Ortaokul mezunuyum vallaEn az lise istiyorlar dost yoksa yardımcı olurdum valla
Şu gladuo yokSalo talo ddd8 arslann gedson gladio bozkurt butra bu kadar baska var mi beyler
Valla dost kahvede ortacilik yaparım diyorsan orayada aldırırızEyvallah abi sağolasın. Ortaokul mezunuyum valla
Abi kardesiz. Takiliom ciddi alma tmmi kral .Düşünmen yeter teşekkür ederim abi