- 31,888
- 13,783
- 113
Ah işte Gerçek Garibanlar biziz dost😛😂😂Biz olunca tek yiyemiyoz la beceremiyoz 😂
Ah işte Gerçek Garibanlar biziz dost😛😂😂Biz olunca tek yiyemiyoz la beceremiyoz 😂
Beye ni de kaç kişi öldü çoksa çekiliş yapılırAynen oyle bizim aktifler belli yapayim sana bir liste beya 😂😂😂
Ben şahidim 😂Biz olunca tek yiyemiyoz la beceremiyoz 😂
5 kişi var abiBeye ni de kaç kişi öldü çoksa çekiliş yapılır
10 kişi olmuş abiBeye ni de kaç kişi öldü çoksa çekiliş yapılır
Helal dost muslukçu @GedsonFernandes tir ama sende anlıyon demek kiOlur yarın bırakın bı bakalım
5 6 kisiyiz abi odul alan varsa bugun tekrar alicakmiBeye ni de kaç kişi öldü çoksa çekiliş yapılır
Battık o zaman10 kişi olmuş abi
9 kişi saydim . Aktif olanı sen biliyon zaten reis. Aktif olan kazanıyor zaten her daimYat istimasi beğeniye çök
Ben bile uyumadım abi düşün 😅Battık o zaman
Ödül alan girmeisin ya almayanlari bı say .. sonra bana papel yaz5 6 kisiyiz abi odul alan varsa bugun tekrar alicakmi
Musluk işini bıraktık dost musluğu yaparken catalimiza bakıyor müşterilerHelal dost muslukçu @GedsonFernandes tir ama sende anlıyon demek ki
TamamÖdül alan girmeisin ya almayanlari bı say .. sonra bana papel yaz
Bende mi abi o zamanÖdül alan girmeisin ya almayanlari bı say .. sonra bana papel yaz
Aglamayana meme yok dost dostlar birleşsin toplasın sana bi 30 bin kupon yap gelirse dağıtırsınBattık o zaman
Sabah kalkican niye uyumadın papel olsa atacaktım sende uykusuz kaldınBen bile uyumadım abi düşün 😅
Hello ay em hiyırÖdül alan girmeisin ya almayanlari bı say .. sonra bana papel yaz