- 31,888
- 13,783
- 113
Catalsiz sucu olmaz oraya hemen bi reklam alalım😂Musluk işini bıraktık dost musluğu yaparken catalimiza bakıyor müşteriler
Catalsiz sucu olmaz oraya hemen bi reklam alalım😂Musluk işini bıraktık dost musluğu yaparken catalimiza bakıyor müşteriler
Yok kazanmasakta veiririz dostlara yeterli sağlam adam olsun para gelir giderAglamayana meme yok dost dostlar birleşsin toplasın sana bi 30 bin kupon yap gelirse dağıtırsın
Uyku tutmadı abi valla akşam bikac saat kestirmistim cok sagolasin biliyorum abi atacaktın eksik olma senSabah kalkican niye uyumadın papel olsa atacaktım sende uykusuz kaldın
Sana IBAN yapicaz demi? Tmm öylen sonu kalkarım ibani yaz sen dm ye@bozkurt5353 dost oylende dedin ondan yazmıyorum bilgin olsun
Gitti mi 1 senede zor geliyor dost dostlar gittimi 2 gün sonra gelir yine bence bir daha düşün 😁Yok kazanmasakta veiririz dostlara yeterli sağlam adam olsun para gelir gider
Öyle damardan vuruyorsun dayanamıyorumUyku tutmadı abi valla akşam bikac saat kestirmistim cok sagolasin biliyorum abi atacaktın eksik olma sen
Aldım kesene bereket
Yardımcı oluyum ?Uyku tutmadı abi valla akşam bikac saat kestirmistim cok sagolasin biliyorum abi atacaktın eksik olma sen
Bizede yardımcı olur musunuz eko beyYardımcı oluyum ?
Valla abi mesaj attım anında döndün o karambolde bile helal olsun dedimÖyle damardan vuruyorsun dayanamıyorum
Beni tanırsın enişte zamanla parayla işim olmaz adam olsun bana yeterGitti mi 1 senede zor geliyor dost dostlar gittimi 2 gün sonra gelir yine bence bir daha düşün 😁
Herkes kolpa olmuş enişte herkesin karesi var bu forumda herkesin 4lü 5li Çetesi var ben iyi biliyorum da neyse parası olanı adam yerine koyup. Parası olmayanın selamını bile almayan kolpalar. Reelde görseler bizi kaçacak yer ararlarGitti mi 1 senede zor geliyor dost dostlar gittimi 2 gün sonra gelir yine bence bir daha düşün 😁
Tabii nude + selfie kimlik dm den lutfenBizede yardımcı olur musunuz eko bey
Sağolasın dost halledicez inşallahYardımcı oluyum ?
Kumara verme yemek yeAldım kesene bereket