- 2,402
- 800
- 113
Canlı şahit benim çooook şahid oldumm 😊😊😊😊bizzat bende aldım çokYok kazanmasakta veiririz dostlara yeterli sağlam adam olsun para gelir gider
Canlı şahit benim çooook şahid oldumm 😊😊😊😊bizzat bende aldım çokYok kazanmasakta veiririz dostlara yeterli sağlam adam olsun para gelir gider
Ben nude atarımTabii nude + selfie kimlik dm den lutfen
Ben seni biliyorum zaten dost başka yerlerde görmüşlüğüm varBeni tanırsın enişte zamanla parayla işim olmaz adam olsun bana yeter
Papel var bende acil işe atsn oradan ibanla Atrm sknti yokSağolasın dost halledicez inşallah
Biz Real de bekledik birilerini evini bulmuşlar falan fistan da adama fistan giydirirler onu düşünmedilerHerkes kolpa olmuş enişte herkesin karesi var bu forumda herkesin 4lü 5li Çetesi var ben iyi biliyorum da neyse parası olanı adam yerine koyup. Parası olmayanın selamını bile almayan kolpalar. Reelde görseler bizi kaçacak yer ararlar
GönderdimTabii nude + selfie kimlik dm den lutfen
Göğüs kılı varmı?Ben nude atarım
bende varGöğüs kılı varmı?
Henüz ulaşan bi dm olmadı beyfendiGönderdim
Ozmn elendiniz bbbende var
YokGöğüs kılı varmı?
Sağolasın dost valla bilemedim ki benim bisey demem doğru olmazPapel var bende acil işe atsn oradan ibanla Atrm sknti yok
Ben adresimi veririm abi sivastayım fakiriz ama bizim ailemizinde ismi var şu Sivasta 1 kişiden sopa yemiş değilim herkes tanır bilir bizi.Biz Real de bekledik birilerini evini bulmuşlar fakan fistan da adama fistan giydirirler onu düşünmediler
Ben dm den yazdimToledo noldu kimler var kaç kişi?
taladro dedin abi toledo topçu galibaToledo noldu kimler var kaç kişi?
Nasi dersen bi dm yeterSağolasın dost valla bilemedim ki benim bisey demem doğru olmaz
Bana anlatma kardeşim ben kim kimle ne zaman konuştuğuna kadar biliyorum arkamızdan konuşup yüzümüze gülen gtleride iyi biliyorum sen üzme tatlı canını Bozkurt abin sana bi hacı Şakir alsın da eller nasır tuttu sabunla bari fazla yara yapmazHerkes kolpa olmuş enişte herkesin karesi var bu forumda herkesin 4lü 5li Çetesi var ben iyi biliyorum da neyse parası olanı adam yerine koyup. Parası olmayanın selamını bile almayan kolpalar. Reelde görseler bizi kaçacak yer ararlar
Tmm bakayımBen dm den yazdim
Eksik olma dost adamsin tamamdırNasi dersen bi dm yeter