- 2,240
- 964
- 113
kg var ve 3,5 üst 3.36 oran aşırı cazip
takım golüne giricem iySelamlar dost, sanırım günün kazanacak tahminine ihtiyacın var. Galatasarayım ilk yarı 4-5 korner kullanır minimum, bas şimdiden otelde tatil için yer ayırt
Bol şanslar dost, umarım ilk yarıdan fark atarıztakım golüne giricem iy
Bakambuyu görürsem gözüm kapalı giricem iy takım golüne.Bol şanslar dost, umarım ilk yarıdan fark atarız
Şu kadro ile artık muhtemelen çoğu maç kapalı gişe oynar ve dediğin gibi bakambu olursa alev alır oralarBakambuyu görürsem gözüm kapalı giricem iy takım golüne.
Bugün maç biletleri satışa çıktı 1 dk sürmeden tükendi kapalı gişe oynucaz.
O taraftar baskısıyla ilk 15 dk da gol bulursak kopar maç
İlk maçta aleyhimize çok fazla durum vardı. Santraforsuz oynadık 4 tane kanat oyuncusuyla oynadık. 4 ünde de bitiricilik sıkıntısı olduğu form tutamadıkları için henüz, yakaladığımız pozisyonları da atamadık. Dikkatli izlediysen bizim oyuncular suni çimde afalladı komik komik top kayıpları hatalar yaptık bunun sebebi de oyuncuların ''aman suni çim kendimi sakatlamayayım CL de oynucam'' diye düşünmesi bence.Şu kadro ile artık muhtemelen çoğu maç kapalı gişe oynar ve dediğin gibi bakambu olursa alev alır oralar
Halil ile başlasak daha farklı olabilirdi ama dediklerine katılıyorumİlk maçta aleyhimize çok fazla durum vardı. Santraforsuz oynadık 4 tane kanat oyuncusuyla oynadık. 4 ünde de bitiricilik sıkıntısı olduğu form tutamadıkları için henüz, yakaladığımız pozisyonları da atamadık. Dikkatli izlediysen bizim oyuncular suni çimde afalladı komik komik top kayıpları hatalar yaptık bunun sebebi de oyuncuların ''aman suni çim kendimi sakatlamayayım CL de oynucam'' diye düşünmesi bence.
Aynen öyle. Kerem, barış ve yunus da çok saçmaladılar. En çok zahanin gelmesine sevindim çünkü artık kurtulacaz şu keremden. Bir maç 1 gol atıyorsa en az 10 gollük pozisyonu da piç ediyor kendi basinaİlk maçta aleyhimize çok fazla durum vardı. Santraforsuz oynadık 4 tane kanat oyuncusuyla oynadık. 4 ünde de bitiricilik sıkıntısı olduğu form tutamadıkları için henüz, yakaladığımız pozisyonları da atamadık. Dikkatli izlediysen bizim oyuncular suni çimde afalladı komik komik top kayıpları hatalar yaptık bunun sebebi de oyuncuların ''aman suni çim kendimi sakatlamayayım CL de oynucam'' diye düşünmesi bence.
halil de kanat forvet bro merkez santrafor değil.Halil ile başlasak daha farklı olabilirdi ama dediklerine katılıyorum
Zaha sol kanat oyuncusu transfermarktda baktım sağ kanat olarak olarak yazıyor acaba sağ kanatta mı oynayacak ki.. Kerem bazen pozisyonları harcasada Icardiyi iyi besliyor yavAynen öyle. Kerem, barış ve yunus da çok saçmaladılar. En çok zahanin gelmesine sevindim çünkü artık kurtulacaz şu keremden. Bir maç 1 gol atıyorsa en az 10 gollük pozisyonu da piç ediyor kendi basina
Öyle tabi ama forvet iç güdüsü var adamda işimize yarar. Barış Alper sağ kanat mı on numara mı forvet mi nerede olduğu belli değil dakika 70-80 arası oyuna alınacak hamle oyuncusu gözüyle görüyorum ilk 11 onun harcı değil dahahalil de kanat forvet bro merkez santrafor değil.
Bakambu orada ilaç olacak bize. Allah Icardiye sakatlık kaza bela vermesin tabi yine
Barış sol kanat kardeşim sağ ayaklı. Sol kanatta iken içe kat edip şut atabiliyor daha etkili. Sağda da oynayabiliyor.Öyle tabi ama forvet iç güdüsü var adamda işimize yarar. Barış Alper sağ kanat mı on numara mı forvet mi nerede olduğu belli değil dakika 70-80 arası oyuna alınacak hamle oyuncusu gözüyle görüyorum ilk 11 onun harcı değil daha
Ben de senin gibi düşünüyorum bro ilk 15 dk da gol gelirse kopar ama gol geciktikçe sıkıntı.Galatasaray ilk 15 da gol bulursa maç kopar gider ilk yarı 0-0 biterse golü atan kazanır dünyanın masrafını yaptılar kadroya slye gidemezse Galatasaray Büyük Sıkıntı seneye 3-0 4-1 gibi skor bekliyorum
Zalgris değişik takım Galatasaray çok pozisyon buldu ama zalgris de çok pozisyon buldu 60-70 den sonra gs yerse sıkıntı büyük ama ilk yarı 2-0 gibi bir skor bekliyorum sonradan maç koparBen de senin gibi düşünüyorum bro ilk 15 dk da gol gelirse kopar ama gol geciktikçe sıkıntı.
Bakambuyu acayip merak ediyorum takımla uyumu nasıl olacak acabaBen de senin gibi düşünüyorum bro ilk 15 dk da gol gelirse kopar ama gol geciktikçe sıkıntı.
FM de acaip gelişiyor kendi takımıma alıp rekor bonservise sattım hep. Sol açığa koyuyorum soldan içe bindir ayarlıyorum bir sezonda 10 a yakın gol 10 küsür asist yapıyor.Öyle tabi ama forvet iç güdüsü var adamda işimize yarar. Barış Alper sağ kanat mı on numara mı forvet mi nerede olduğu belli değil dakika 70-80 arası oyuna alınacak hamle oyuncusu gözüyle görüyorum ilk 11 onun harcı değil daha
Bursa zamanında onu fransadan yanlıs hatırlamıyorum 2m avro gibi bir rakama aldıBakambuyu acayip merak ediyorum takımla uyumu nasıl olacak acaba