Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Oranlar Şaka mı ?

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
El Freni Necip
Müzmin sakat ghezzal
kazma muleka ile bol şanslar şampiyonluk yarışında dost 😄
Erden Timur senden daha az savunuyor gsyi en azından adam para kazanıyor bu işten müzmin sakat dediğin adam 2 sene ligin içinden geçti necip dediğin adam da ortalama bir oyuncu her bölgede joker gibi

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Geçen Zalgaris in elinden Jandarmalar aldı bu Kez Bakalım Kim Kurtaracak Galatasaray ı Zalgarisin elimden Artık MİT gelir sanıyorum. Şampiyonluğa Yakışmayan Bir Oyun Sergiledi. Böyle bir takıma Fener Beşiktaş 7-8 atar bence. Bu maç Zalgaris 1,5 üst bence kafa kafaya oynayacaklar kaybedecek çok şeyi var iki takımın da, oran değil saha da futbol konuşur. Oran yanıltmasın sakin.

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Erden Timur senden daha az savunuyor gsyi en azından adam para kazanıyor bu işten müzmin sakat dediğin adam 2 sene ligin içinden geçti necip dediğin adam da ortalama bir oyuncu her bölgede joker gibi
Futbolda dün yok agacım bugün var adam ortada yok 1 yıldan fazladır

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Geçen Zalgaris in elinden Jandarmalar aldı bu Kez Bakalım Kim Kurtaracak Galatasaray ı Zalgarisin elimden Artık MİT gelir sanıyorum. Şampiyonluğa Yakışmayan Bir Oyun Sergiledi. Böyle bir takıma Fener Beşiktaş 7-8 atar bence. Bu maç Zalgaris 1,5 üst bence kafa kafaya oynayacaklar kaybedecek çok şeyi var iki takımın da, oran değil saha da futbol konuşur. Oran yanıltmasın sakin.
fener beşiktaş 7-8 mi atar hahahah

Bu yorumunu SS aldım bro kaydettim birkaç ay sonra görüşürüz.

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
26 yıllık hayatımda gördüğüm en objektif yorum diye düşünüyorum bir yerde hata var Beşiktaş gününde olmazsa 7-8 atar günün de olursa 12-13

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
26 yıllık hayatımda gördüğüm en objektif yorum diye düşünüyorum bir yerde hata var Beşiktaş gününde olmazsa 7-8 atar günün de olursa 12-13
Gözümden yaş geldi sağolasın Kral 👑 Yalan da değil fakat, bende Beşiktaşlıyım. Eline sağlık fazlası bile var :)

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Zalgrisli kız arkadaşıma şimdi sordum akşam yemeğinde futbolcular çiğ et yedirmisler sıkıntı büyük:)

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Benim lise arkadaşım kazım vardı oda Beşiktaşliydi çok bankördü sende öyle misin dost
Freebet e Freespin Kovalayan Tek Bankör benimdir Eminim :D az önce 24 saatlik zaman dilimi kovaladım Pashabet i yanıltmak İçin Kayıp bonusuna tıklamadım çekim den sonra bekledim 24 saati ki bu sistem makina 24 saat 2 dakika sonra tıkladım yatırım kayıp alayım diye ona da kupon attım :D