Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Oranlar Şaka mı ?

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bursa zamanında onu fransadan yanlıs hatırlamıyorum 2m avro gibi bir rakama aldı

çok iyi işler yapmıştı bursada 38 maçta 20 gol 4 asist yapmıştı
Bursadan daha sonra villarreale 7.5m avroya transfer oldu
oradan da çine gitti 40m avroya

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bu arada kaleci Günay Güvenç resmen Galatasaray'da.

Hayırlı olsun ligde yerli kuralında ilaç gibi geldi bize @Kırmızı

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
neden daha vahim olsun kı gene gs 1 avans 3 biter yaparız sıkıntı yok okan bi aglama duvarı yapın adam hep aglıyor aw
Geç bunları dost bi bıkmadınız her sezon aynı laflar :D Bu bjk lilerin kafasını ben anlamıyorum valla geçen sene de GS ilk 3 e giremez okan hoca değil diyorlardı hepsinin içniden geçti.

Realist objektif bakan her futbolsever şuan GS nin ligin üstünde kadro kalitesi olduğunu biliyor.

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,597
44,997
113
Ben bir kez görmedim ağladığını valla Jesus ağlıyordu hep bide Şenol :D Puanlarımızı verin diye hep
Yani Gslilere bakarsan hep rakıplerı aglıyor neden se kendılerının aglamalarına bakmıyor hıc herneyse Biz işi espiriye vuruyoruz ama bu Gsliler işi hep ciddiye alıyor herneyse sıze bolsanslar

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Geç bunları dost bi bıkmadınız her sezon aynı laflar :D Bu bjk lilerin kafasını ben anlamıyorum valla geçen sene de GS ilk 3 e giremez okan hoca değil diyorlardı hepsinin içniden geçti.

Realist objektif bakan her futbolsever şuan GS nin ligin üstünde kadro kalitesi olduğunu biliyor.
Dostum geçen sene verilen kadroyu sen ben yönetsek 15-20 puanla şampiyon yaparız Okan büyük takım hocası değil başakşehir ile şampiyon olduğunda 3 büyükleri dograrlarken Başakşehirin aleyhine bir tane hata dahi yapılmadı

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,597
44,997
113
Dostum geçen sene verilen kadroyu sen ben yönetsek 15-20 puanla şampiyon yaparız Okan büyük takım hocası değil başakşehir ile şampiyon olduğunda 3 büyükleri dograrlarken Başakşehirin aleyhine bir tane hata dahi yapılmadı
helal olsun Dost Gene kıtabın ortasından Konustun nediyon bu ıse @Enişte

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,597
44,997
113
Enişteyi karıştırma dost 2 Beşiktaşlı sırt sırta verelim alışveriş yapalım dostluğumuz pekissin
yok laaa arkadaslarımlada gs bjk muhabbetı gectigi zaman espiri yaparım ama onlar espiriyi ciddiye vuruyorlar bu arkadasda hemen muhabbetı nerelere cekıyor yanı adamlar parayı ındırıyor sen ben tartısıyoz sacma gelıyor bana

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,597
44,997
113
oyuzden fazla Gslilerle boyle konulara gırmıcen Yoksa kavga edersın

BuminKağan